EXCLUSIV  Probleme GRAVE pentru o ZODIE toată săptămâna: Îți atrag atenția, ASTA te va îmbolnăvi!

Horoscop 30 august-5 septembrie, cu Mercur în Balanță. Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS și ASTROSENS a vorbit despre previziunile pentru zodii.

"Ne raportăm în primul rând la Marte, pentru că Marte fiind guvernatorul tău face un aspect destul de important săptămâna asta. Și pentru că Marte e în opoziție cu Neptun, nici tu nu mai știi când să respiri, când să muncești, când să dormi, când să te ocupi de treburile gospodărești. Pentru că Marte este în Fecioară, ai foarte, foarte multe în agenda ta, ai multe, multe pe cap și nu știi de unde să le apuci, unde să le termini. Va fi o confuzie totală mai toată săptămâna!

De aceea, recomandare este ca pe cât de mult posibil, să-ți faci o prioritizare. Caută-ți o formă terapeutică, dar una nu în care stai să visezi la stele, ci la niște îndemânări. Ai nevoie, tot prin muncă, să te relaxezi, să te calmezi.

Faptul că Mercur intră în Balanță te ajută ca atunci când niște lucruri nu sunt terminate la timp, să poți să vorbești, să discuți și să spui, e nevoie să verbalizezi, nu să aștepți de la alții.

Deci multă muncă, multă zăpăceală în program.

Ți-așa trage atenția și în zona de sănătate, fiindcă lui Marte în Fecioară îi cam place să supere lucrurile pe acolo. Bineînțeles, stresul, stresul te va îmbolnăvi săptămâna aceasta, să ne înțelegem!

Cu Marte în Fecioară, ca o altă recomandare, grijă la alimentație! Și să nu te gândești: de mâine nu mai mănânc aia! Nu! Trebuie găsită o hrană cât mai simplă, ce e mai simplu pentru voi, exact asta trebuie să faceți, că muncă.... "căcălău" săptămâna aceasta, adică foarte multă", le spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS și ASTROSENS, nativilor și celor cu ascendentul în Berbec.

Schimbări și STRES pentru o zodie în săptămâna 30 august - 5 septembrie: Nu luați decizii importante!

Săptămâna 30 august - 5 septembrie pregătește o perioadă plină de evenimente. Săptămâna pornește cu intrarea lui Mercur în Balanță, unde va sta până-n 6 noiembrie. ”Vorbim foarte mult de negocieri, mediere, diplomație, aplanare” a spus astrologul DCNews. Mercur în Balanță ne face să fim un avocat, un diplomat, dar ne face, în același timp, să fim nehotărâți, dar va fi tipul de nehotărâre în care se așteaptă situația win-win. 

În 2 septembrie, va fi opoziția Marte - Neptun, de care astrologul DCNews, Daniela Simulescu, mărturisește că-i este puțin teamă. Atenție dacă plecați la drum! ”E multă confuzie în acțiunile noastre” a spus astrologul DCNews și Astrosens. 

”Marte în Fecioară e ca un roboțel, Neptun în Pești e ca un mentalist, ca un magician, însă opoziția între cele două va fi greoaie. (...) În 3 septembrie, va fi un trigon între Mercur și noduri - moment bun în care să căutăm următorul pas. În 5 septembrie, va fi un trigon între Mercur și Saturn, când putem găsi idei pe care să ne bazăm și pe care să le lăsăm să se dezvolte, să capete o parte practică, concretă. În 6 septembrie, va fi un trigon între Venus și Jupiter” a punctat astrologul DCNews.  

HOROSCOP 30 august - 5 septembrie. Pentru nativii zodiei Fecioară, astrologul DCNews, Daniela Simulescu, anunță: 

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel