EXCLUSIV  Previziuni ”wow” pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Scorpion, Capricorn, Săgetător. Fericire, bani, succes!

Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels

În decembrie, sunt numeroase evenimente care vor defini și prima lună a anului 2022.

Horoscop decembrie 2021:

Berbec / ascendent în Berbec

Pe 13 decembrie, intră Marte în Săgetător. Înseamnă că prinzi curaj, încredere, optimism. E adevărat, de multe ori, un curaj nebun pentru că te vei arunca. A fost Marte în Scorpion, ţi-ai făcut planuri, strategii, ai căutat, ai mai hibernat. Acum, cu Marte în Săgetător, nu te mai mulţumeşti cu puţin, vrei totul! Şi te arunci, rişti foarte mult. E un tranzit bun, pentru că Marte în Săgetător nu face aspecte care să vă lovească, să vă supere. Va face un aspect mai stabilizator cu Saturn, dar e bun.

Taur / ascendent în Taur

Este o lună minunată să faceţi investiţii în propria persoană. Marte va intra în casa a 8-a pe data de 13 decembrie -  casa a 8-a are legătură cu investiţiile, cu fondurile altora, cu riscurile. Poate schimbi garderoba, ori schimbi look-ul, ori înveţi ceva, poate înveţi să vorbeşti altfel, te mişti altfel, ori începi să faci terapie... Orice investiţie în voi este importantă. Asta vă cer sfârşitul anului 2021 şi începutul anului 2022.

Gemeni / ascendent în Gemeni

Interacţionaţi cu oameni, cu colegi, mergeţi la evenimente, online, offline, nu contează. Sunteţi mai deschişi către dialog, sunteţi mai dornici să riscaţi să cunoaşteţi oameni noi, să îi lăsaţi în viaţa voastră. Faptul că Jupiter va intra în casa a 10-a, vă provoacă pe plan profesioal. Trebuie să vă puneţi întrebarea care este rolul vostru în societate, cine sunteţi voi?  Adică trebuie să vă construiţi un brand.

Rac / ascendent în Rac

Evenimentul cheie este intrarea lui Jupiter în Peşti. Aţi trecut prin tot felul de crize, de transformări, prin momente care v-au obligat să o luați de la capăt. Însă, faptul că Jupiter va intra în Peşti la sfârşitul lunii, vă va face să vă aduceţi aminte ce s-a întâmplat în perioada mai - octombrie. Dacă acolo ați avut dorinţe, aţi dorit să schimbaţi ceva şi nu s-a întâmplat, de la sfârşitul lui decembrie, trebuie să le puneţi în aplicare. Vor fi sărbători, vă veţi bucura de cei dragi, dar veţi munci mult.

Leu / ascendent în Leu

Ai fost printre cei mai provocaţi anul acesta. Ai făcut parte din semnele fixe care au fost foarte încercate tot anul 2021. O să rămâi şi în anul 2022 puţin afectat, însă deja eşti mai pregătit. În luna decembrie despre ce vorbim? Despre oportunităţi pe plan profesional, despre discuţii cu foşti colegi. S-ar putea să îţi placă de anumiţi colegi de la locul de muncă sau, dintr-o dată, să îţi dai pe faţă anumite sentimente.

Fecioară / ascendent în Fecioară

Gândiţi-vă la cât de mult timp consumaţi pentru domeniul profesional şi cât de puţin consumaţi pentru domeniul personal. Fie că sunteţi într-o relaţie, fie că aveţi o familie sau sunteţi singuri, e important să fie un echilibru.

Dintr-o dată, în luna decembrie, indiferent de vârsta pe care o aveţi, de experienţă, de statutul personal, trebuie să vă raportaţi şi la zona aceasta de pasiuni, de bucurii, de veselie, la ce vă umple sufletul. Aveţi nevoie de lucrul acesta, nu doar să vă sacrificaţi sau să faceţi lucrurile perfect. 

Balanţă / ascendent în Balanţă

Aş vrea să profitaţi în luna decembrie de acel 'acasă interior', adică acolo unde vă retrageţi, refugiul vostru. Trebuie să găsiţi un refugiu, poate e o cameră unde staţi. Trebuie să vă gândiţi la cine apelaţi când vă este greu. Prima dată la voi, că voi sunteţi cei mai buni prieteni ai voştri. În jurul datei de 24 decembrie, v-aş ruga să faceţi tot posibilul să menţineţi o armonie în cadrul familiei. 

 

Scorpion / ascendent în Scorpion

În primul rând, vorbim de domeniul relaţional. Pentru că Venus este guvernatorul casei 7, casa relaţiilor la voi. Şi pentru că va fi retrograd în casa a 3-a, vă veţi auzi cu foşti parteneri, fie că sunteţi sau nu într-o relaţie. Nici nu contează. Voi sunaţi sau sunteţi sunaţi. 

Ştiţi cum veţi fi în decembrie? O să aveţi o aură în jurul nasului şi unde mirosiţi bani şi voi acolo. De ce? Pentru că Marte vă arată că trebuie să faceţi cheltuieli. Aveţi idei de investiţii, de cum să economisiţi, aveţi idei de cum să faceţi banii să meargă. Voi sunteţi foarte bine aspectaţi pe plan financiar, dar să nu uităm că Marte aduce şi multe cheltuieli. 

 

Săgetător / ascendent în Săgetător

Luna aceasta ai potenţial mult. Pe 19 decembrie, avem o Lună Plină în Gemeni, în semnul tău opus, când Venus îşi începe retrogradarea. Pentru mulţi dintre voi pot începe probleme pe plan relaţional. Aşa că, vă rog, să aveţi grijă, să nu vă grăbiţi, să nu vă lăsaţi tentaţi imediat. Aţi stabilit un contract, ceva oficial, doar că unul dintre parteneri nu mai este mulţumit, vrea mai mult, vrea renegocierea condiţiilor.

Capricorn / ascendent în Capricorn

Dacă e să ne uităm în manualele clasice de astrologie, voi sunteţi mai solitari, mai singuratici. Nu vă place să vă grăbiţi într-o relaţie, nu vă plac idilele, vreţi doar chestii durabile, serioase, oficiale. Doar că Venus va retrograda şi s-ar putea să atrageţi şi privirile unor persoane mai incitante, mai provocatoare, mai misterioase, mai "ciudăţele", cu care altă dată nu aţi fi comunicat. Dar, dintr-o dată, vă simțiți atrași. Aveţi nevoie de admiraţie, de validare, aveţi nevoie să vă schimbaţi look-ul, să vă puneţi în valoare, vreţi ca ochii să fie aţintiţi asupra voastră, indiferent dacă sunteţi femei sau bărbaţi.

Profitaţi de luna aceasta, mai ales dacă ştiţi că sunteţi singuri şi până acum nu aţi făcut nimic în acest sens.

Continuarea pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel