Ponta a sesizat o gafă rușinoasă marca Cioloș: "Stimată domnule ministru"

Victor Ponta a sesizat o gafă rușinoasă marca Cioloș.

Fostul premier a publicat o invitație a tehnocraților adresată Șefului Cancelariei - Paul Gheorghiu, modul de adresare fiind de-a dreptul amuzant.

" STIMATA DOMNULE MINISTRU" !!!!????

Au rezolvat "Tehnocratii" si marele scandal din aceste zile legat de familia traditionala si relatiile persoanelor de acelasi sex ???????????? ( e weekend si putem face putin haz de necaz)!

Cititi mai jos cum arata o invitatie elaborata cu "competenta" deja specifica Guvernului Ciolos ( cel care a dat ordin Sistemul sa continue si dupa 11 Decembrie indiferent de ce voteaza oamenii).

"Stimata Domnule Ministru" e doar inceputul / urmeaza la final un "stimata doamna ministru" invitatia fiind adresata Sefului Cancelariei - Paul Gheorghiu/ iar acesta desi este seful institutiei care organizeaza evenimentul trebuie sa confirme participarea la o adresa de email de la Guvern!

Deci e clar ca Guvernul Ciolos a batut deja toate recordurile de incompententa ( si chiar ridicol) din ultimii 26 de ani! Dar ordinul este ca trebuie sa ramana tot ei - Am inteles sa traiti "Stimata domnule General"!!!", a fost mesajul postat de Victor Ponta pe Facebook.

[citeste si]

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel