Paște: Aliment-minune pe care ar trebui să îl mâncați primul în noaptea de Înviere

Scutaru Cristina / 27 apr 2019 / 22:49 Salveaza PDF Comentarii
Paște 2019
Descriere foto: Paște 2019

După slujba de Înviere, de Paște 2019, românii stau împreună la masă și mănâncă preparate tradiționale.

După perioada postului de Paște, oamenii au masa plină cu bucate alese. Găsim ouă, drob, friptură de miel, cozonac și lista poate continua, dar nu uitați: cuvântul de ordine trebuie să fie moderația pentru a nu avea probleme de sănătate.

Pentru masa de Paște trebuie să țineți cont de câteva sfaturi

 

În ciuda tentaţiilor mari, trecerea de la post la alimente grele trebuie să se facă treptat. Conform tradiţiei, de Paşte sunt trei zile în care românii stau la masă cu familia şi mânâncă alimente grele.

Sfaturi pentru masa de Paște

 

Masa de Paşte ar trebui să înceapă cu salatele care pregătesc organismul pentru digestia mâncărurilor grele. Ar fi bine ca alături de carne să mâncați o salată, alimentul minune.

Băuturile alcoolice pot crea şi ele probleme de sănătate, mai ales în combinaţie cu carnea de miel şi cozonacul. La finalul mesei, sunt recomandate anumite fructe, cum ar fi ananasul, kiwi sau papaia, care favorizează digestia. Nu uitați: cuvântul de ordine este moderația!


Te-ar putea interesa






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26