EXCLUSIV  Opoziția Marte-Uranus va influența toată săptămâna. Astrolog DC News: La ce trebuie să te aștepți

Scutaru Cristina / 25 noi 2019 / 11:42 Salveaza PDF Comentarii
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Săptămâna începe într-o notă foarte dinamică și impulsivă din cauza opoziției Marte-Uranus.

Marte se află în Scorpion, unde dorește să facă lucrurile pe ascuns, cu o strategie bine definită în spate și să manipuleze adversarul astfel încât să câștige. Uranus se află în Taur, semn al atașamentelor, al posesivității și al lucrurilor concrete. Opoziția este un aspect de 180 grade între cele două planete, aspect considerat de cele mai multe ori negativ, sau cel mult provocator.


Fiecare are în astrograma natală aceste semne zodiacale, deci se va confrunta cu o ciocnire, nu interioară, ci exterioară. Cu alte cuvinte, cei din jurul nostru ne vor obliga să renunțăm la atașamente, la modul de a acționa învechit sau la planurile bazate mai multe pe idei paranoice.

Doar că atunci când ne confruntăm cu o opoziție, vom avea tendința să dăm mai degrabă vina pe ceilalți pentru că nu vrem să recunoaștem că evităm orice pierdere. Nu suntem dispuși să căutăm un punct de negociere, ci mai degrabă ne victimizăm sperând să obținem totul. Lui Marte îi place războiul, agresivitatea și acțiunea, iar lui Uranus îi place schimbarea și tot ce este neconvențional. Lupta dintre cei doi aștri va conduce la nervi, instigare rapidă, gesturi necontrolate bruște și accelerarea emoțiilor și a furiei, a spus Daniel Simulescu, astrolog DC News.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27