EXCLUSIV  BANI mulți și mărire de salariu pentru o ZODIE: E momentul! Sunteți Cenușăresele săptămânii!

Horoscop 6-12 septembrie 2021. Daniela Simulescu a făcut noi anunţuri pentru toate zodiile.

"În primul rând, Luna Nouă se petrece în semnul vostru, voi ați putea să o luați de la capăt. Dar nu vă gândiți că să schimbați viața la 180 de grade, ci la o chestie micuță: De mâine nu mă mai îmbrac doar în rochie, îmi iau și pantaloni, de mâine nu mai ies cu băieții la bere, mai stau și pe acasă.

De asemenea, o Lună Nouă în casa întâi unde îl avem și pe Marte vorbește puțin și despre anxietate și despre modul în care organismul vostru funcționează în clipe de stres, în clipe provocatoare. Și dacă simțiți că nu e bine și că aveți tot felul de simptome, poate că o verificare medicală v-ar prii.

Nu trebuie să deveniți ipohondrii, să nu citiți nimic pe Internet, că dacă vă apucați nici nu vreau să mă gândesc... eu vreau să vă recomand să începeți ușor: mă doare capul, de la ce mă doare capul, nu vă duceți pe Internet că peste tot sunt dureri de cap, bă, am avut probleme cu ochii, hai să merg la un oftalmolog", le spune Daniela Simulescu nativilor sau celor cu ascendentul în Fecioară.

"Sunteți Cenușăresele săptămânii!"

"Luna Nouă e pe voi, e pe corpul vostru, pe personalitatea voastră, pe casa întâi, la asta mă refer. Fiind și o Lună Nouă la voi, puteți să începeți să faceți curățenie peste tot în viața voastră, fie la serviciu, fie în relație, fie acasă... peste tot!

Sunteți Cenușăresele săptămânii!

De la voi trebuie să învățăm! Cei care vor o mărire de salariu, cei care vor să-și negocieze salariul sau cei care vor o schimbare de serviciu pentru bani mai mulți, e un moment bun. De asemenea, puteți găsi în bugetul pe care-l aveți niște bani pe care să-i folosiți în interes propriu, să vă răsfățați", a completat astrologul DC NEWS și ASTROSENS.

 

Vezi mai multe în video: 

Luna Nouă în Fecioară aduce schimbări 

Daniela Simulescu a vorbit despre modul în care Luna Nouă în Fecioară ne influențează viața.

„Când mai vorbim de energia Fecioarei mai vorbim de simplitate, de minimalism. În goana noastră să trăim bine, să avem de toate, nu ne dăm seama că avem dulapul plin de tot felul de borcănele – dar sunt curioasă dacă ne uităm dacă a mai expirat ceva, le lăsăm acolo, așa le lăsăm și în timpul vieții. Se adună lucruri în casă, haine, obiecte”, a transmis ea, într-o emisiune DC NEWS.

„În loc să ne facem spațiul mai aerisit, să ne simțim mai bine când vedem, să fie pentru noi, nu pentru ceilalți, totul pleacă de la aerisire, de la simplitate, de la minimalism. Este vorba «Mai puțin este mai mult». Acum contează să fie cât mai puțin. De ce să ai tot felul de bibelouri, tot felul de mileuri cum era pe vremuri? Țin și eu minte cum erau dulapurile pline. Acum nu vă plac dacă sunt mai goale, nu vă fac să vă simțiți bine?”, a adăugat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel