EXCLUSIV  O zodie BUBUIE în săptămâna 24-30 ianuarie. E momentul vostru! Simulescu: Orice criză, o mare oportunitate

Horoscop 24-30 ianuarie 2022. Astrologul Daniela Simulescu a făcut previziunile pentru toate zodiile.

"Marte intră în Capricorn, Marte e guvernatorul vostru. Trebuie să fiți mai serioși, mai responsabili, aș putea spune mai impunători, să vă spuneți punctul de vedere, indiferent dacă aveți de câștigat sau de pierdut.

Cum Marte se va muta în casa a 10-a a carierei, ori relațiile cu șefii se schimbă, ori voi deveniți mai autoritari la locul de muncă, dar oricum ar fi, undeva e furie și ea trebuie adresată, spusă, scoasă.

Cu Marte în Capricorn puteți construi la rolul vostru în societate sau la rolul vostru la locul de muncă. Sau la locul vostru în comunitate.

Deci, cu Marte în casa a 10-a veți vedea că sunteți dornici să conduceți, să organizați, să spuneți voi ce să se facă, cum să se facă.

E adevărat că Marte e în careu cu semnul vostru, ceea ce înseamnă că nu are cum să se întâmple ceva fără puțină furie. Dar ce vă motivează pe voi mai mult dacă nu furia? Dacă nu agresivitatea, dacă nu competitivitatea?! Cu Marte prin casa a 10-a voi vreți să-i întreceți și pe șefi săptămâna viitoare, începând de mâine, să le arătați tuturor cine sunteți, cum sunteți.

Și încă un lucru: Veți lua niște decizii importante. S-ar putea ca voi să vă asumați responsabilitatea poate pentru o persoană mai bolnavă, pentru un coleg, pentru partener... în orice caz sunteți și agresivi, și impunători, dar vă și preluați o responsabilitate pe care alții nu ar lua-o.

Altora li s-ar părea o haină prea grea. Voi nu aveți nicio problemă din acest punct de vedere.

Și pentru că și Mercur se întoarce acolo, s-ar putea ca anumite discuții pe care le-ați avut pe plan profesional la sfârșit de an, acum vor fi reluate.

Dacă ați evitat o evaluare sau ați evitat să discutați despre lucruri despre care ați fi știut că vă scoate din zona de confort, nu o să mai puteți să faceți asta. Asta este, trecem peste.

Venus își va opri retrogradarea în casa a 10-a, tot în casa carierei. Ce înseamnă asta? Că orice criză de săptămâna viitoare poate să devină o mare oportunitate.

La voi partea profesională e plină, bubuie săptămâna viitoare. Fie că ești propriul șef, fie că lucrezi într-o echipă, fie că vrei să-ți faci o afacere, fie că ești stăpânul gospodăriei, lumea trebuie să asculte de voi", le spune Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS și redactor șef ASTROSENS, nativilor și celor cu ascendentul în Berbec.

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel