Există câteva alimente pe care nu trebuie să le puneţi în frigider sub nicio formă.
Cartofii sunt cel mai bine depozitați într-un mediu rece, întunecat, dar frigiderul este prea rece. Răceala începe să spargă amidonul din cartofi, provocând o textura pătrunzătoare care este neplăcută.
Amidonul începe, de asemenea, să se transforme în zahăr în frigider, afectând în continuare aroma.
Ceapa se va strica mai repede în frigider decât în cămară. Vor mucegăi mai repede decât te-ai fi aşteptat. Cel mai bine este să depozitați ceapa la temperatura camerei.
Odată ce ceapa este curățată și tăiată, veți dori să o păstrați la frigider. Puneți-o într-o pungă sigilată și depozitați-o în sertarul pentru legume.
Usturoiul tinde să-și piardă aroma atunci când este depozitat în frigider. Pentru a menține gustul, păstrați-l într-un recipient răcoros și uscat, cu o oarecare ventilație.
Un sac de hârtie este un exemplu excelent.
Pepenii întreg nu trebuie ţinuţă niciodată la frigider. Aceştia trebuie depozitaţi undeva la temperatura camerei. După ce i-aţi tăiat îi puteţi stoca în frigider, însă nu mai mult de trei zile.
Pâinea este relativ perisabilă în general. Unii oameni o pun în frigider pentru a împedica apariţia mucegaiului, însă nici aşa nu o puteţi consuma mai mult timp deoarece se usucă.
Pâinea este cel mai bine depozitată într-un sertar de pâine sau în cămară.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News