Nu pune niciodată aceste alimente în frigider. Riscaţi să se strice mai repede

Ana Vasilescu / 26 iun 2019 / 18:48 Salveaza PDF Comentarii
Alimente
Descriere foto: Alimente

Există câteva alimente pe care nu trebuie să le puneţi în frigider sub nicio formă. 

Cartofii

 

Cartofii sunt cel mai bine depozitați într-un mediu rece, întunecat, dar frigiderul este prea rece. Răceala începe să spargă amidonul din cartofi, provocând o textura pătrunzătoare care este neplăcută.

Amidonul începe, de asemenea, să se transforme în zahăr în frigider, afectând în continuare aroma.

Ceapa

 

Ceapa se va strica mai repede în frigider decât în cămară. Vor mucegăi mai repede decât te-ai fi aşteptat. Cel mai bine este să depozitați ceapa la temperatura camerei.

Odată ce ceapa este curățată și tăiată, veți dori să o păstrați la frigider. Puneți-o într-o pungă sigilată și depozitați-o în sertarul pentru legume.

VEZI ŞI Perioada maximă pentru ţinerea cărnii în frigider. Nu depăşi acest timp

 

Usturoi

 

Usturoiul tinde să-și piardă aroma atunci când este depozitat în frigider. Pentru a menține gustul, păstrați-l într-un recipient răcoros și uscat, cu o oarecare ventilație.

Un sac de hârtie este un exemplu excelent.

Pepene

 

Pepenii întreg nu trebuie ţinuţă niciodată la frigider. Aceştia trebuie depozitaţi undeva la temperatura camerei. După ce i-aţi tăiat îi puteţi stoca în frigider, însă nu mai mult de trei zile. 

Pâinea

 

Pâinea este relativ perisabilă în general. Unii oameni o pun în frigider pentru a împedica apariţia mucegaiului, însă nici aşa nu o puteţi consuma mai mult timp deoarece se usucă.

Pâinea este cel mai bine depozitată într-un sertar de pâine sau în cămară.


Te-ar putea interesa






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27