Noul Chromebook Samsung oferă un ecran OLED 4k la doar 999 dolari

Pasionații de tehnologie au avut parte de o surpriză plăcută la CES 2020, când Samsung a anunțat un Chromebook de 13.3 inch cu un display OLED 4K.

Pasionații de tehnologie au avut parte de o surpriză plăcută la CES 2020, când Samsung a anunțat un Chromebook de 13.3 inch cu un display OLED 4K, conform Engadget. Acum, noul Galaxy Chromebook va fi lansat în aprilie și va costa echivalentul a 4.300 lei (999 USD).

În timp ce acest preț este uriaș pentru un Chromebook (aflați mai multe despre aceste dispozitive), modelul lui Samsung ar putea fi unul dintre cele mai ieftine laptopuri cu un ecran OLED. Jurnalistul Engadget, Cherlynn Low, a văzut pe viu laptopul Galaxy, spunând că materialele și designul sunt pe măsura ecranului.

Specificații demne de Windows, însă...

Noul Chromebook Samsung va fi și unul dintre cele mai puternice astfel de laptopuri, cu un Intel Core i5, generația a 10-a, împreună cu 8GB RAM și un SSD de 256 GB. În plus, are un stylus S Pen, o cameră frontală și o cameră secundară de 8 MP, pe tastatură, pentru a putea fi folosită în „modul tabletă".

Bineînțeles, este greu de înțeles de ce ar dori cineva un astfel de Chromebook, chiar dacă ar fi o mașinărie genială de urmărit filme. Doar Google a lansat laptopuri din acestea la un astfel de preț, iar ultimul Pixelbook Go este mult mai ieftin, la doar 2.850 lei (650 USD).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel