NICK KYRGIOS, copilul minune care l-a învins pe Rafael Nadal. Cine este australianul

Rafael Nadal, numărul 1 în tenisul mondial, a fost învins la Wimbledon de australianul NICK KYRGIOS, locul 144 ATP. Toată lumea se întreabă, totuși, cine este acest tânăr care a obținut o performanță neașteptată la Wimbledon.

Australianul Nick Kyrgios, locul 144 ATP, a uimit lumea tenisului mondial după ce l-a eliminat pe Rafael Nadal, locul 1 ATP, în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, scor 7-6 (7/5), 5-7, 7-6 (7/5), 6-3.

De atunci, toată lumea se întreabă cine este necunoscutul care a reușit să îi dea o astfel de lovitură celui care, alături de Novak Djokovic, domina tenisul mondial al ultimilor ani, potrivit news.com.au.
În vârstă de doar 19 ani, Nick este văzut de legenda americană John McEnroe drept un posibil câștigător al prestigiosului turneu de la Wimbledon.

Citește și: WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP, prima declarație după calificarea în SEMIFINALE

Nick Kyrgios s-a născut dintr-un tată grec, în timp ce mama sa este din Malaysia. Pe când era doar un copil, australianul era supraponderal, mama sa povestind că mânca prea mult.

Nick a devenit primul adolescent care a învins un lider ATP din 2005 încoace, atunci când Nadal, ca adolescent, l-a bătut pe Federer. Înainte de Wimbledon, Nick câștigase un singur meci la un turneu profesionist, la Australian Open.

Australianul a afirmat că Roger Federer este idolul sau, însă și Rafael Nadal se regăsește printre sportivii care îl inspiră. 
Printre pasiunile australianului se regăsesc muzica rap și serialul animat Family Guy.

Citește și: SIMONA HALEP, performanță istorică pentru România, prin calificarea în SEMIFINALE la WIMBLEDON 2014

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel