WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP, prima declarație după calificarea în SEMIFINALE

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP s-a calificat, miercuri, în SEMIFINALE la WIMBLEDON 2014, după ce a trecut în două seturi de finalista de anul trecut, Sabine Lisicki. Imediat după victoria cu nemțoaica de pe locul 19 WTA, SIMONA HALEP a dezvăluit secretul evoluțiilor excelente din ultima vreme și a vorbit despre meciul din SEMIFINALE.

VEZI AICI SEMIFINALA SIMONA HALEP - EUGENIE BOUCHARD LIVE TEXT


Vezi și: WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP s-a calificat în SEMIFINALE. A revenit incredibil și a eliminat-o pe Sabine Lisicki în două seturi


SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. Sabine Lisicki a început mai bine meciul din sferturi cu românca de pe locul 13 WTA și a condus cu 1-4 în primul set. Din acel moment însă, SIMONA HALEP a revenit incredibil și a câștigat 11 game-uri consecutive, impunându-se cu 6-4, 6-0, în mai puțin de o oră de joc.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. "A fost un meci bun. Am început mai lent, dar după aceea am jucat din ce în ce mai bine. M-am bucurat de fiecare moment, atmosfera a fost incredibilă pe Arena Centrală. Sunt bucuroasă că am câștigat", a declarat SIMONA HALEP după calificarea în SEMIFINALE.

Citește și: WIMBLEDON: Maria Sharapova a fost eliminată în optimi. SIMONA HALEP are drum liber către finală

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. Întrebată care este secretul evoluțiilor foarte bune din ultima vreme, românca de pe locul 3 WTA a răspuns: "Este vorba de încredere. Mă simt bine pe teren și mă lupt pentru fiecare punct. Mă simt bine, mă deplasez bine, lovesc bine mingea, joc cu plăcere și cred că acesta este secretul meu".

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP va juca pentru calificarea în finala de sâmbătă cu Eugenie Bouchard (Canada, locul 13 WTA), care a trecut în sferturi de Angelique Kerber (Germania, locul 7 WTA), în două seturi, scor 6-3, 6-4. 

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. "Mâine trebuie să mă pregătesc pentru un nou meci greu. Și la French Open a fost aceeași situație, am fost favorită. Acum am altă experiență și voi da tot ce pot pe teren. Iubesc tenisul și vreau doar să joc, să mă bucur de fiecare moment pe teren", a încheiat SIMONA HALEP, citată de digisport.ro.

Vezi și: WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP - Eugenie Bouchard, în SEMIFINALE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel