WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP - Eugenie Bouchard, în SEMIFINALE

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. După ce a trecut de Sabine Lisicki în sferturi, SIMONA HALEP și-a aflat adversara din SEMIFINALELE celui de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului.

VEZI AICI SEMIFINALA SIMONA HALEP - EUGENIE BOUCHARD LIVE TEXT

Vezi și: WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP s-a calificat în SEMIFINALE. A revenit incredibil și a eliminat-o pe Sabine Lisicki în două seturi

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP va juca pentru calificarea în finala de sâmbătă cu Eugenie Bouchard (Canada, locul 13 WTA), care a trecut în sferturi de Angelique Kerber (Germania, locul 7 WTA), în două seturi, scor 6-3, 6-4.

Cine este Eugenie Bouchard

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. Eugenie Bouchard are 20 de ani, este una dintre cele mai frumoase jucătoare din circuitul WTA, iar anul trecut a fost desemnată "best newcomer of the year".

Citește și: Bombă la WIMBLEDON: SIMONA HALEP a devenit principala favorită

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. În 2014, canadianca a jucat excelent și s-a calificat în semifinale la toate cele trei turnee de Mare Șlem disputate - Australian Open, Roland Garros și WIMBLEDON. În primele două semifinale a fost mereu eliminată de câştigătoarele trofeelor, Na Li, respectiv Maria Şarapova.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. Prin calificarea în SEMIFINALE la WIMBLEDON 2014, Eugenie Bouchard va pătrunde în premieră în Top 10 WTA. Ea a început turneul de pe iarba londoneză pe locul 13 WTA, dar va urca cel puțin până pe poziția a 8-a.

Vezi și: WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP, lăudată de șefa WTA: E un star în devenire

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP şi Eugenie Bouchard s-au mai întâlnit o singură dată, în acest an, în optimile de finală de la Indian Wells. Atunci românca s-a impus în trei seturi, scor 6-2, 1-6, 6-4.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. Meciul dintre cele două se va desfășura, cel mai probabil, joi, pe Arena Centrală de la WIMBLEDON.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. În cealaltă semifinală se vor întâlni două jucătoare din Cehia, Petra Kvitova (locul 6 WTA) şi Lucie Safarova (locul 23 WTA).

Citește și: WIMBLEDON: Vești uriașe pentru SIMONA HALEP. Poate urca pe locul 2 WTA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel