WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP s-a calificat în SEMIFINALE. A revenit incredibil și a eliminat-o pe Sabine Lisicki în două seturi

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP s-a calificat, miercuri, în SEMIFINALE la WIMBLEDON 2014. Românca de pe locul 3 WTA a revenit incredibil în meciul cu Sabine Lisicki (Germania, locul 19 WTA), de la 1-4 în primul set, și a câștigat 11 game-uri consecutive. În final, SIMONA HALEP - Sabine Lisicki s-a terminat 6-4, 6-0, după doar 59 de minute de joc. În semifinalele celui de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului, românca de pe locul 3 WTA o va întâlni pe câștigătoarea meciului Eugenie Bouchard (Canada, locul 13 WTA) - Angelique Kerber (Germania, locul 7 WTA).

VEZI AICI SEMIFINALA SIMONA HALEP - EUGENIE BOUCHARD LIVE TEXT


Citește și: WIMBLEDON: SIMONA HALEP s-a calificat în sferturi, după ce a eliminat-o pe Zarina Diyas


UPDATE: - SIMONA HALEP s-a calificat în SEMIFINALE la WIMBLEDON 2014. A câștigat setul secund cu 6-0.

- SIMONA HALEP mai câștigă un break și conduce cu 5-0 în setul secund. Românca va servi pentru meci și pentru calificarea în semifinale.

- Românca defilează în fața nemțoaicei de pe locul 19 WTA. Face game alb și conduce cu 4-0.

- Românca mai câștigă un break și conduce cu 3-0 în actul secund. SIMONA HALEP a ajuns la 8 game-uri consecutive câștigate, de la 1-4 în primul set pentru Sabine Lisicki, și servește pentru 4-0 în setul 2.

- SIMONA HALEP își câștigă serviciul fără emoții și conduce cu 2-0.

- Românca de pe locul 3 WTA începe bine setul secund, cu break în primul game.

- SIMONA HALEP continuă să joace excelent și se impune cu 6-4 în primul set cu Sabine Lisicki. Românca a revenit incredibil, de la 0-3 și 1-4 pentru nemțoaică, și a câștigat 5 game-uri consecutive.

- Românca face încă un break și conduce cu 5-4. Va servi pentru a câștiga primul set.

- SIMONA HALEP își câștigă serviciul și reușește să revină de la 0-3 și să egaleze la 4 în primul set cu Sabine Lisicki.

- SIMONA HALEP reușește să facă break-ul și servește pentru a egala la 4.

- Sabine Lisicki a început mai bine meciul cu SIMONA HALEP, a făcut break în game-ul 2 și conduce cu 2-4 în primul set.

----------------

Știrea inițială:

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP s-a calificat, marți, în sferturile de finală de la WIMBLEDON 2014, după ce a trecut în două seturi de Zarina Diyas (scor 6-3, 6-0). În sferturile de finală ale celui de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului, românca de pe locul 3 WTA o va întâlni, marți, de la ora 14:00, pe Sabine Lisicki (Germania, locul 19 WTA).

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. Românca de pe locul 3 WTA nu a avut nevoie decât de 59 de minute pentru a o elimina pe sportiva din Kazakhstan. SIMONA HALEP a devenit astfel a doua jucătoare româncă din istorie care se califică în sferturile de finală de pe iarba londoneză. 

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. În sferturile de finală, locul 3 WTA urma să o întâlnească pe câștigătoarea din duelul Sabine Lisicki (Germania, locul 19 WTA) și Yaroslava Shvedova (Kazakhstan, locul 65 WTA).

Vezi și: Bombă la WIMBLEDON: SIMONA HALEP a devenit principala favorită

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. Sabine Lisicki a învins-o pe Yaroslava Shvedova în trei seturi (6-3, 3-6, 6-4) și s-a calificat în sferturile de finală, unde o va întâlni pe SIMONA HALEP

Cine este adversara SIMONEI HALEP

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. Sabine Lisicki ocupă în prezent locul 19 WTA, iar cea mai bună clasare din carieră a fost poziția a 12-a, în 2012. Nemțoaica se simte cel mai bine pe iarbă, iar la WIMBLEDON a obţinut cele mai bune rezultate din carieră, scrie gsp.ro.

Citește și: WIMBLEDON: Vești uriașe pentru SIMONA HALEP. Poate urca pe locul 2 WTA


SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. Dacă în celelalte turnee de Mare Şlem nu s-a calificat niciodată în sferturi, la Londra a ajuns în sferturi în 2009 şi în 2012, iar în 2011 s-a calificat în semifinale. Mai mult, anul trecut a pierdut finala de la WIMBLEDON cu Marion Bartoli.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HAELP și Sabine Lisicki s-au întâlnit de trei ori de-a lungul timpului. Românca a pierdut primul meci (1-6, 2-6), dar le-a câştigat pe ultimele două, de fiecare dată în set decisiv. Ultima confruntare dintre cele două a avut loc pe zgură, la Madrid.

Vezi și: WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP a scăpat de cea mai puternică rivală rămasă în competiție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel