Moarte suspectă în Centrul Vechi. Ipoteză halucinantă

O ipoteză incredibilă a fost lansată despre moartea tinerei de 22 de ani, Georgiana Ispas, bazată pe declarațiile mai multor tinere care au frecventat localul unde tânăra era barmaniță. 

Poveștile sunt trase la indigo. Mai multe cliente ale clubului în care tânăra de 22 de ani, Georgiana Ispas, lucra, au vorbit despre situații în care s-au aflat, ce au avut un numitor comun: shot-urile. 

În emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena 1, mai multe cliente ale barului din Centrul Vechi au povestit că un singur shot le-a dus la spital. Fetele au povestit că nu mai țin minte absolut nimic din ce s-a întâmplat după ce au băut un singur shot. Una dintre fete, Loredana, spune că a ajuns la spital, i s-au făcut spălături stomacale și medicii au descoperit droguri în organismul său, după spusele sale, chiar drogul violului. Tânăra a precizat că mai are prietene care au fost în aceeași situație în același bar, tot din cauza shot-urilor. 

O altă clientă a barului spune că fiecare pub din Centrul Vechi are cliente false, care sunt îmbătate, drogate și luate pe sus de către niște oameni în vârstă. În clubul în care lucra Georgiana Ispas, clienta a povestit situația unei prietene dezinvolte, care a atras atenția unor bărbați ce i-au dat mai multe shot-uri și o altă băutură. Ea spune că sticla din care se făceau shot-urile pentru clientele secrete și fetele alese avea legat la gură un elastec. 

O altă tânără, care a mers într-un local apropiat, spune că i s-a întâmplat să fie urmărită cu privirea de un bărbat în vârstă, iar prietena ei a avertizat-o să fie atentă la pahar. "M-am simțit drogată, obosită, aveam o stare de leșin și somnolență. Prietena mea și-a dat seama că ceva nu e bine și trebuie să mă scoată din bar. Nu-mi amintesc nimic din ce s-a întâmplat în orele în care am fost inconștientă", a subliniat ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel