Mircea Sandu, prima reacție după ce a fost condamnat

Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au fost condamnaţi de Tribunalul Bucureşti la trei ani de închisoare cu suspendare în cazul dezafilierii Universităţii Craiova, însă decizia nu este definitivă. Fostul preşedinte al FRF susţine că va fi achitat.

"Ce s-a scris în rechizitoriu la DNA - că eu şi Dragomir ne-am exprimat influenţa - e fals. Întrebaţi-i pe toţi din Comitetul Executiv de câte ori le-am impus ce să voteze. Dar au fost declaraţii, că nu am obligat pe nimeni să voteze într-un anumit fel. La dosar toate, dar nu s-a ţinut cont de ele. Înalta Curte desfiinţează în totalitate o hotărâre a Curţii de Apel. Se va constata că nu există faptă şi instanţa ne va da achitare. Altă decizie nu poate să existe. Am vorbit cu avocaţii mei, oameni specializaţi şi m-au asigurat că altă decizie nu se poate da", a declarat Mircea Sandu la Digi Sport.

Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au fost condamnaţi pe 13 iunie 2016 de Tribunalul Bucureşti, la câte trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel