Urmărește emisiunea live


Mercur retrograd 14 ianuarie - 4 februarie 2022. Previziuni pentru Taur, Fecioară, Capricorn. Perioadă importantă

Horoscop, Mercur retrograd/ foto ilustrativ Pexels Dennis Magati
Horoscop, Mercur retrograd/ foto ilustrativ Pexels Dennis Magati

Iată cum vor fi influențate zodiile de pământ, Taur, Fecioară și Capricorn, de prima retrogradare a lui Mercur din 2022. 

Mercur retrograd, folosit adesea într-un sens negativ, este un eveniment astrologic menit să ne ajute, dar cu o condiție esențială: dacă înţelegem mesajul pe care vrea să ni-l transmită. 

Prima retrogradare a lui Mercur din 2022 va începe în semnul Vărsătorului, în 14 ianuarie, și se va încheia în cel al Capricornului, în 4 februarie. Efectele retrogradării se simt până în 10 martie. Anul 2022 ar urma să lase o urmă adâncă în viața fiecăruia dintre noi, anticipează astrologul Daniela Simulescu. Este momentul în care începem să vedem efectele ultimilor doi ani pe toate planurile din viața noastră, adaugă aceasta, conform Astrosens.

Vezi mai mult aici

Iată cum afectează prima retrogradare a lui Mercur zodiile de pământ: 

Taur sau cei cu ascendent în Taur

La locul de muncă vor fi situaţii în care vă veţi simţi limitaţi, că nu ştiţi destul de multe sau că alţii ştiu mai multe, veţi crede că nu aţi avut noroc să învăţaţi, să studiaţi. Mercur se va întoarce din casa a 10-a în casa a 9-a. Reveniţi asupra unor idei, decizii pe plan educaţional, formaţional. Dacă aţi renunţat la un studiu, la un curs, la o facultate, poate vă vine curajul să le reluaţi. Sau vă daţi seama că nu poţi să stai aşa, ci trebuie să mai înveţi lucruri ca să te simţi mai puternic în zona profesională.

Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară

Mercur este guvernatorul vostru, deci este o perioadă importantă şi pentru voi pentru că Mercur se va întoarce din casa a 6-a în casa a 5-a. Iarăşi vorbim despre iubirea de sine. Cei care aveţi copii, veţi trece prin nişte evenimente legate de aceştia, cei care nu aveţi copii, vorbim despre voi. Ei, Mercur retrograd se întoarce acolo, unde avem şi Venus retrogradă, unde avem şi Pluto şi Soarele pentru o bună bucată de timp. Ce înseamnă asta? Relaxare, iubire de sine, afecţiune, linişte, pasiunile voastre. 

Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn

Mercur se întoarce în semnul vostru. Nu o să vă supere foarte mult această retrogradare. Vă ajută mult să mai aşezaţi un strat, să vă asiguraţi că aţi pornit bine la drum. Vă întâlniţi cu oameni pe care nu i-aţi mai văzut de mult. La serviciu revin proiecte. Dacă mai apare o problemă, o rezolvaţi, să nu vă speriaţi. Atâta timp cât nu faceţi multe cheltuieli în această perioadă, vouă o să vă priască enorm această retrogradare. 

Citește previziunile complete aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel