Marian Drăgulescu se retrage din activitatea sportivă

[] []

20 noi 2012 / 16:50
Salveaza PDF Comentarii
dragulescu
dragulescu

Cel mai valoros gimnast român al momentului, Marian Drăgulescu, și-a anunțat retragerea din activitatea sportivă. Drăgulescu a plecat, marți, în Mexic, fiind invitat la o demonstrație de gimnastică.

Marian Dragulescu, multiplu campion mondial și european la gimnastică, a decis să se retragă defintiv din sportul de mare performanță. Informația a fost confirmată în exclusivitate pentru WOWbiz de Adrian Stoica, președintele Federației Române de Gimnastică.

 "Informația pe care o aveți este una corectă. În urmă cu aproape zece zile Marian Drăgulescu ne-a anunțat că renunță la sportul de mare performanță. El este acum în drum spre Mexic, pentru a participa la o demonstrație de gimnastică în nume personal, deoarece invitația a fost una nominală. Nu știu exact ce va face Marian de acum înainte. E posibil să devina antrenor la clubul Steaua", a precizat Adrian Stoica.

 Sportivul a primit recent și restanța din premiul care i se cuvenea de la Olimpiada din 2008.

Se pare că nemulțumirile lui Drăgulescu față de Federația  Română de Gimnastică, din cauza neincluderii în lotul pentru Olimpiada de la Londra, nu s-au cicatrizat, acesta fiind poate și unul dintre motivele pentru care Drăgulescu renunță la activitatea de performanță.

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22