REVOLTA lui Tudor Ionescu: Zilnic mor animale torturate de scursuri umane și nu mișcați nimic!

Tudor Ionescu, secretarul general adjunct al ALDE şi consilier general al Capitalei, a anunţat că nu crede în anunţul lui Marcel Vela, ministrul de Interne, conform căruia va fi înfiinţată Poliţia Animalelor. 

"Imaginile puiului de cățel ucis cu o lopată la Mureș de un copil de 13 ani, filmat fiind de propria lui mamă nu-mi vor da pace până nu voi afla că plătesc cu vârf și îndesat acești criminali!

Într-o mișcare de campanie electorală, Ministrul de interne anunță că vor înființa Poliţia Animalelor. A mai anunțat de 2 ori că va face acest lucru și nimic! Zilnic mor animale torturate de scursuri umane și nu mișcați nimic! Poliția care poate acționa ACUM și pot fi arestați ACUM acei criminali și pot primi pedepse cu închisoarea (pedepsele alea mici care sunt) ACUM!

Deci NU, pe mine nu mă impresionați cu un anunț despre ce VEŢI face! Dacă aveați real interes pentru subiect (nu doar să vă pozați electoral cu un cățel) ne-ați fi anunțat că ați înființat deja Poliția Animalelor - LA TRECUT NU LA VIITOR!", a scris Tudor Ionescu pe Facebook. 

"Eu nu mă opresc..."

"Eu m-am bătut din prima zi de mandat de Consilier General să înființez Poliția Animalelor în București și după 2 ANI DE LUPTE cu toată lumea am reușit! Puțini cum sunt, un serviciu în cadrul Poliției Locale (atât îmi permite mie legea să acționez local) dar eu vorbesc la trecut, pentru că noi AM INFIINȚAT Poliția Animalelor în 2019.

Deci aștept să văd această Poliție a Animalelor unde am înțeles că vor fi invitați specialiști să participe la proiect. Să vedem pe cine invitați domnule Marcel Vela, iar eu vă pot pune la dispoziție zecile de proiecte făcute deja și dacă nu mă invitați.

Eu nu mă opresc până nu văd această Poliție a Animalelor înființată, prin lege! Chit că depun eu proiectul în Parlament (petiția e aici - http://tudorionescu.ed-digital.ro/petitie-infiintarea-poli…/). Nu mă opresc până nu oprim eutanasierile, până nu înăsprim pedepsele, până nu înființăm un Tribunal al Animalelor, până nu ajungem la NORMALITATE", a mai scris secretarul general adjunct al ALDE

VEZI ŞI Vela anunță OUG, după APELUL lui Marinescu. Noul SMURD în MAI. "OBLIGAȚI să aplice legea Marinescu"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel