Marcel Ciolacu îl acuză pe Victor Ponta de înţelegeri cu PNL

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, l-a acuzat pe Victor Ponta, preşedintele Pro România, de înţelegeri ascunse cu PNL la Bucureşti. 

"Am avut discuţii cu Victor Ponta în ceea ce priveşte depunerea moţiunii de cenzură. Şi-a luat mai multe angajamente, mi-aş fi dorit să le respecte. De câteva luni spun că e cea mai mare greşeală să mergem la alegeri separat. Am văzut decizia luată de la Bucureşti, una pe care eu o regret şi care nu avantajează decât PNL-ul şi pe preşedintele Iohannis.

Şi atunci am un mare semn de întrebare, că anumite lucruri comunicăm, dar faptele arată cu totul altceva. Nu poţi respinge, moral, partidul care ţi-a oferit totul ca politician. Este imoral! Probabil are o înţelegere cu PNL, nu mă duce gândul la altceva. Faptul că mergi separat şi  nu o susţii pe Gabriela Firea ca primar general, la ce altceva să mă gândesc? Dacă vrei să afli adevărul, follow the money. Să vedem care sunt beneficiarii unei decizii politice. Cauţi beneficiarii şi afli adevărul", a declarat Marcel Ciolacu la TVR 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel