EXCLUSIV  Luna Plină și previziuni tari pentru Berbec, Rac, Balanță, Scorpion. Schimbare de destin, familii destrămate

Foto Pexels
Foto Pexels

Fără îndoială, unul dintre cele mai marcante evenimente ale primei luni din 2022 are legătură cu Luna Plină în Rac de pe 18 ianuarie. 

Nu vom avea de-a face cu o Lună Plină simplă deoarece Soarele va fi conjunct cu Pluto. Deci mulți oameni vor fi puși în fața unui ultimatum.

Lui Pluto nu îi plac jumătățile de măsură și preferă să dărâme ceva de care tragi cu dinții deși nu îți face bine. Dacă nu te predai singur, riști să te trezești cu o criză intensă.

Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj(zodie, planete personale, unghiuri, noduri) cardinal: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn.

Berbec / cei cu ascendent în Berbec


Soarele este în casa a 10-a, lângă Pluto. Este despre cariera, statutul sau autoritatea pe care tu o ai în viaţa ta. E clar că se vor întâmpla lucruri pe plan profesional. Este adevărat că mai întâi se vor întâmpla lucruri acasă, cu Luna Plină în Rac, în casa a 4-a, astfel încât îţi dai seama de cine eşti tu, de câtă putere ai, de cum îţi poţi ajuta părinţii, copiii, familia. Este un moment bun în care să laşi trecutul şi să vezi cine eşti acum şi să vezi cum te construieşti.

Rac / cei cu ascendent în Rac

Partenerul! Cine este partenerul vostru? E al vostru? L-aţi luat că a vrut societatea? L-aţi luat că a vrut familia sau l-aţi luat că aţi vrut voi? Toată zona de relaţii, mai ales că este şi Venus retrogradă în casa a 7-a acolo, va avea de suferit. Trebuie să aveţi mare grijă la relaţii, la cine vă întoarceţi în perioada aceasta sau cui îi daţi mai multă putere. Voi aţi vrea să nu schimbaţi nimic, dar iată că vine viaţa în jurul datei de 18 şi o să vă arate că trebuie să schimbaţi ceva. 


Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Soarele lângă Pluto vorbeşte de probleme de sănătate pe care nu vi le acceptaţi. Această conjuncţie mai vorbeşte şi despre o nevoie de a nu mai lua decizii pentru alţii. Dacă alţii din viaţa voastră nu se descurcă, fie familie, parteneri, copii, nu mai luaţi decizii pentru ei. Luaţi decizii doar pentru voi.

Mai multe pe ASTROSENS.RO!

 

Schimbări importante pentru toate zodiile

Schimbările pe care le faceţi în jurul datei de 18 ianuarie sunt importante, pentru că vor produce şi în interior nişte furtuni. Pe moment, vor fi nervi, multă furie. Pentru că, atunci când vorbim de semne cardinale, vorbim de furie, Multă agresivitate în jur. Există riscul ca în această perioadă să se destrame şi multe familii şi multe relaţii vechi, mai ales că avem Venus retrogradă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel