Luna Plină în Berbec, 20 octombrie 2021, ca o BOMBĂ cu CEAS! Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn, cele mai afectate zodii

foto ilustrativ pixabay/ Horoscop, sâmbătă, 18 decembrie 2021
foto ilustrativ pixabay/ Horoscop, sâmbătă, 18 decembrie 2021

Toate zodiile vor resimți evenimentul astrologic din 20 octombrie 2021: Luna Plină în Berbec. 

Luna Plină în Berbec din 20 octombrie 2021 va aduce la suprafaţă sentimentele de furie îmbuteliate, frustrări, conflicte, decizii abrupte şi comportamente neaşteptate, dar va deschide calea către ceva nou şi ne va oferi curajul şi doza de competitivitate şi agresivitate necesară pentru a începe ceea ce ne dorim, conform Astrosens

Luna Plină în Berbec va avea loc pe 20 octombrie, în jurul orei 17:57, deci pe la ora 18:00, arată sursa citată. 

Lună Plină în Berbec, 20 octombrie. Ce urmează 

Soarele şi Luna sunt în opoziţie, e momentul acela în care vezi Luna Plină pe cer. Pe Lună Plină se întâmplă evenimente, apar tot felul de situaţii, întâlnim tot felul de oameni. Luna Plină se petrece exact după ce Mercur şi Jupiter şi-au oprit retrogradarea. Şi Luna Plină din Berbec se petrece cu careu Marte - Pluto. 

”Nu este o Lună Plină ce mie îmi place”, punctează astrologul Daniela Simulescu. ”Atunci când vorbim de Berbec, vorbim de competiţie, de grabă, de agresivitate, de furie”, conform acesteia. 

Iată ce mai punctează sursa citată: 

- Luna Plină, nu doar că e în Berbec, are şi ascendentul în Berbec. Vă daţi seama cum o să o simţim. Apoi ce avem? Marte în opoziţie cu Luna Plină şi în careu cu Pluto. Ca şi cum cine mă sprijină pe mine e împotriva mea şi o să avem tendinţa să ne certăm cu toată lumea, chiar şi cu cei care nu ne-au făcut nimic. Efectiv ne oglindim în tot ceea ce se întâmplă. Luna Plină în Berbec implică şi Soarele în Balanţă, doar că de data asta e şi Marte în Balanţă şi este o agresivitate latentă oriunde te duci, pe stradă, la magazin, la televizor, în familie, cu rudele. 

- Dacă lăsăm furia să explodeze la întâmplare, ne va dăuna extraordinar de mult. O Lună Plină în Berbec cum este aceasta - destul de marcantă astrologic - dacă Luna e în opoziţie cu Marte, Marte e în careu cu Pluto, nu ne face bine.

- Şi ţin să vă spun că  cei mai afectaţi vor fi cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn. Dacă vă ştiţi că aveţi în astrogramă aceste aspecte, viaţa voastră va fi un carusel de evenimente şi de emoţii.

Vezi mai mult pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel