EXCLUSIV  Lună Nouă în Săgetător. Cum ne influențează. Astrologul DCNews: Te va taxa imediat

Daniela Simulescu, astrologul DCNews, a explicat cum ne va influența Luna Nouă în Semnul Săgetător, de pe 26 noiembrie. Schimbarea va avea loc la ora 17.00.

"Pe 26 noiembrie, în jurul orei 17.00, avem Lună Nouă în Semnul Săgetătorului. În luna decembrie, fiecare dintre noi își face lista cu rezoluții pentru noul an. De data aceasta, ți-aș recomanda să începi de pe acum. Luna Nouă este acel moment când Luna(emoțiile) și Soarele(energia conștientă) sunt conjuncte în același semn. Săgetătorul este semnul planurilor mărețe, obiectivelor îndrăznețe, al călătoriilor concrete și spirituale, al evoluției personale, dar și al dreptății.

Folosește această zi să îți setezi intențiile pentru 2020. Dar atenție, trebuie să fii corect și să fii onest cu tine înainte de a lansa gânduri importante. Chiar dacă vei avea un exces de zel în ceea ce privește optimismul, spiritul justițiar al Săgetătorului te va taxa imediat. Cu toții vrem mai mulți bani, un loc de muncă mai bun, relații împlinite, ce sa mai, o viață ca în filme. Dar astrograma Lunii Noi ne scoate în evidență defectele, fricile și angoasele, cu alte cuvinte limitările.

"Ne vom autosabota"

Cu Ascendentul în Gemeni, Soarele/Luna/Mercur/Marte în casa 6 a muncii și a efortului, ni se transmite că dacă vom căuta scurtături, ne vom autosabota. Deci conștientizarea a limitelor personale, a zonelor pe care le putem îmbunătăți sau nu, ne poate ajuta să alegem cu responsabilitate ce ne dorim în 2020. Din fericire, guvernatorul Lunii Noi, Mercur, se află în aspecte pozitive cu Neptun și Saturn. Trigonul cu Neptul ne ajută să vizualizăm, iar sextilul cu Saturn ne dăruiește instrumentele necesare și autentice pentru a ne construi visul", explică Daniela Simulescu, astrologul DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel