Lucian Bute, premiat de IBF cu un un inel comemorativ

Lucian Bute
Lucian Bute

Pugilistul Lucian Bute a primit din partea Fereraţiei Internaţionale de Box (IBF) un inel comemorativ pentru performanţele sale, informează canoe.ca.

Bute a primit inelul miercuri, la conferinţa de presă dinaintea confruntării din week-end cu Jesse Brinkley, când îşi va apăra titlul mondial la categoria mijlocie pentru a şasea oară. "International Boxing Federation are o politică ce prevede înmânarea unui inel campionilor noştri care îşi apără titlul de trei ori. Trebuia să îi înmânăm lui Bute inelul la Porto Rico, dar îl vom da acum", a declarat supervizorul IBF, Lindsay Tucker, citat de Mediafax.

Jesse Brinkley a afirmat că îşi doreşte şi el un inel ca al lui Bute. "Vreu să am un astfel de inel. De fapt, dacă s-ar putea să se pună şi inelul în joc, vineri, odată cu centura, aş fi foarte fericit", a explicat el.

Lucian Bute îşi va apăra pentru a şasea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Montreal, într-un meci împotriva americanului Jesse Brinkley.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel