Lipeşte o bandă colorată pe camera telefonului. Efectul este incredibil VIDEO

telefon
telefon

Oamenilor cărora le place munca de detectiv le va plăcea acest truc. Puteți transforma cu ușurință propria cameră a smartphone-ului într-o lumină neagră. Ești curios să știi ce fel de locuri invizibile se află în casa ta? Să încercăm acest truc ingenios.

Plasează o bandă colorată peste blițul camerei smartphone-ului său. În acest fel, se creează o lumină neagră falsă. Tot ce ai nevoie pentru acest truc este smartphone-ul tău, o bandă transparentă și două markere: un marker albastru și un liliac.

Dacă puneți o bucată de bandă colorată pe blițul telefonului, vă veți crea propria mini lumină neagră UV. Este foarte ușor: așezați o bucată de bandă peste bliț, apoi, colorați panglica cu markerul albastru. Lăsați-l să se usuce puțin și apoi lipiți o altă bucată de bandă peste ea. Colorați cu albastru și lăsați-l să se usuce. Apoi, lipiți o altă bucată de bandă și colorați această culoare cu lila. Lăsați-l să se usuce și lipiți o ultimă bucată de bandă deasupra. Faceți o poză și lăsați-vă surprinși de lumina neagră făcută de dvs.!

De asemenea, puteți vedea instrucțiunile și un exemplu de rezultat în videoclipul de mai jos!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel