Urmărește emisiunea live


Laura Vicol, despre tragedia de la Balș: Medicul-erou Cătălin Apostolescu are arsuri pe picioare / O asistentă a leșinat

Incendiu la Matei Balș
Incendiu la Matei Balș

Deputatul PSD Laura Vicol a dezvăluit că medicul Cătălin Apostolescu a ajutat la salvarea mai multor pacienți și a descris starea de la Matei Balș ca un „șoc la nivel general”. 

Medicul Cătălin Apostolescu are arsuri ușoare pe picioare, după ce a ajutat la salvarea mai multor pacienți, a spus Laura Vicol, vineri, la România TV. 

„Sunt de câteva ore aici. Este o adevărată tragedie ce s-a întâmplat. Condoleanțe familiilor care au pierdut pe cineva. L-am văzut pe domnul doctor Cătălin Apostolescu cu blugii arși, cu arsuri pe picioare, a scos un pacient pe geamul salonului și a ajutat și la scoaterea altor pacienți.”, a dezvăluit avocata Laura Vicol. 

„Sunt arsuri ușoare. Totul s-a întâmplat în timp ce a scos pacientul pe geam și a ajutat pe toată lumea. Este un personal extraordinar aici.”, a completat deputatul.

Laura Vicol: O asistentă a leșinat 

„Incendiul a fost într-un salon, toate organele abilitate sunt aici. Pompierii studiază toată documentația pentru a vedea de unde a plecat incendiu, se pun întrebări. Toate certificatele au fost verificate.... Totul s-a petrecut în câteva secunde.”, a mai spus Laura Vicol. 

De asemenea, deputatul PSD a precizat la România TV că „a fost și este o stare de șoc la nivel general. Una dintre asistente, după ce a acordat primul ajutor persoanelor, a leșinat. Dar toată lumea depășește aceste momente, poate se vor resimți multe ore.”

Amintim că în urma incendiului de la Matei Balș, izbucnit vineri dimineață, și-au pierdut viața cinci pacienți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel