Judo for Romania. Cozmin Gușă a oferit titlurile onorifice de Ambasador

Cozmin Gușă a oferit titlurile onorifice de Ambasador în cadrul unui eveniment la care au fost prezente mai multe personalități din România

Este vorba despre un eveniment la care au fost prezenţi oficiali din Ministerul Sporturilor şi Comitetul Olimpic, șefi de federații sportive, reprezentanți ai mediului de afaceri, dar și reprezentanți ai presei sportive.

De asemenea, cu ocazia acestui eveniment, le-a fost conferit unor personalități publice din afara sportului titlul onorific de "Ambasador Judo for Romania".

Cozmin Guşă, preşedintele Federaţiei Române de Judo, şi-a început discursul de la dezbaterea "Sportul românesc: stare de fapt, perspective , soluții" cu o glumă: "Să nu vorbim prea mult de echipament de sportiv. Tolontan e în sală? Nu e în sală. Dacă vorbim prea mult de echipamentul sportiv, va muta discuţia spre o investigaţie".

Judo for Romania

"Am simţit nevoia să înfiinţăm o fundaţie care să ajute judo-ul şi sportul, ca să acordăm şansa unor oameni din afara sportului să activeze. Să activeze ca sponsor, ca sprijin, ca expertiză. Sunt oameni care iubesc judo-ul şi sportul, şi vor face eforturi de influenţă, care să ajute judo-ul. De marea masă a judokanilor se va ocupa Federaţia.

Ca să fie plata transparentă, o să facem plata de la fundaţie. Nu e aşa? În sport, fiecare plată care se face devine suspectă. Ca să fie foarte limpede, plata o să o facem de la fundaţie, ca să nu avem treabă nici cu Curtea de Conturi. O să-mi permit să încep înaintea dezbaterii cu o parte mai ceremonioasă. La "Judo For Romania", o să cordăm unor personalităţi din afara sportului titlul onorific de Ambasador Judo For Romania", a precizat Guşă.

Personalităţile care au primit titlul onorific de Ambasador Judo For Romania sunt următoarele: 1. Tova Ben Nun Chebis (Preşedinta Lauder Foundation), 2. Preşedintele Asociaţiei Băncilor din România, Sergiu Oprescu, 3. Primarul Clujului, Emil Boc, 4. Călin Mitică, reprezentantul Transferoviar Grup (care va sponsoriza judo-ul cu premii în bani), 5. Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, 6. Rareş Bogdan (realizator Realitatea TV), 7. Dan Tudorache (primarul sectorului 1).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel