Ivan, anunț despre sancționarea sa în PSD

Cătălin Ivan spune că în ședința de duminică a Comitetului Executiv Național al PSD nu s-a pus problema sancționării sale. Mai mult decât atât, acesta vorbește despre o "împăcare".

"Nici nu era cazul să se pună în discuție vreo sancționare, nu excluderea mea, dovadă că este democrație în partid. (...) Legat de problema care mă privește pe mine, posibila sancționare nu s-a pus în discuție absolut deloc. Nu s-a discutat absolut deloc de acest mic conflict. Urmează să discut eu cu doamnele (Gabriela Firea și Viorica Dăncilă — n.r.), ne uităm pe înregistrare, ne împăcăm. Sunt două colege la care chiar țin foarte mult, trei dacă o punem și pe doamna Rovana Plumb cu care am lucrat în PE", a spus Cătălin Ivan, la Palatul Parlamentului.

El a declarat că în timpul ședinței CExN s-a discutat despre viitoarea structură a Guvernului, despre propunerile de reformă avansate de președintele executiv al partidului, Liviu Dragnea, precum și despre social-democrații al căror nume apare în diverse dosare.

"Au fost discuții legate și despre colegii noștri care apar în diverse dosare, dar nu s-au dat nume, nu s-a vorbit despre o persoană anume", a explicat Cătălin Ivan, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel