Ion Viorel (Gloria Buzău): Să veniți să mă împușcați în piața Daciei!

Ion Viorel, fostul antrenor al echipei Gloria Buzău, ispășește o suspendare de doi ani, după ce a fost găsit vinovat pentru trucarea mai multor partide de fotbal de către Comisia de Etică și Disciplină din cadrul FRF.

Acum, fostul candidat la Primăria Buzău a decis să își schimbe radical viața și s-a apucat de agricultură.

"Îmi pare rău că nu am fost suspendat în urmă cu mai mulți ani, că așa nu mai pierdeam banii în fotbal. La ora asta, fotbalul nu mă mai interesează! În total sunt 17 familii afectate de această decizie, sunt terminate. Nu vreau să treacă nimeni prin ce trec oamenii ăștia. Am fost un fraier, că nu am înțeles cu ce se mănâncă politica, că dacă nu candidam la primărie altfel stăteam de vorbă acum. 

[citeste si]

Asta e. M-am apucat de agricultură, ca să trăiesc! Am luat și câțiva jucători cu mine. (...) Am rămas fără mașină, nu am nimic, călătoresc cu taxiul. Dau câte 5 lei. Îmi spunea un taximetrist că ăștia de la Centrul de Excelență au adus psiholog. Ascultați la mine și rețineti: grupa asta de acum, dacă vreunul dintre acești copii se va ridica, să veniți să mă împușcați în piața Daciei", a spus Ion Viorel la postul de radio Sport Total FM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel