EXCLUSIV  Ioana Badea – Omagiu adus anatomiei umane

[] []

27 dec 2017 / 16:33
Salveaza PDF Comentarii

În perioada 28-29 decembrie, pe Coasta de Azur, la Menton, Franța, are loc expoziția de pictură  „Limbajul Corpului” aparținând artistei plastic Ioana Badea, susținută în demersurile sale de evidențiere a frumosului în forma sa plastică și de către DC News, expoziția este organizată de către gruparea Artut – Artă Utilă pentru Minte și Suflet. 

Expozitia este organizată de gruparea Artut - artă utilă pentru minte si suflet, și este un omagiu adus anatomiei umane.

Pentru ca în ultimul timp am studiat foarte mult formele corpului, am decis ca la aceasta expoziție sa vin cu schițe și studii executate în cărbune. Este important de știut că limbajul trupului ne oferă o cale suplimentara de comunicare, care uneori contrazice limbajul verbal. Vă invit sa priviți aceste schițe care aduc un omagiu corpului uman. Vom organiza această expoziție într-o locație minunată, Bistro La Caz'amis, (Casa Prietenilor), un loc călduros în care grupuri de prieteni se întâlnesc și petrec momente plăcute. Tot aici se mai găsesc și Orașul Vechi, Muzeul Jean Cocteau, primăria cu Sala Căsătoriilor pictata de Jean Cocteau" a declarat artista în exclusivitate pentru DC News.

(w670)

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28