IOAN CÎNDREA A DEMISIONAT DIN PSD

Ioan Cîndrea a demisionat din toate funcțiile de conducere deținute în PSD până la soluționarea problemelor din justiție. Locul acestuia la șefia PSD Sibiu va fi luat de senatorul Viorel Arcaș.

VEZI ȘI: MIRON MITREA DEMISIONEAZĂ DIN PSD

"În ședința Comitetului Executiv PSD întrunit în această după amiază am transmis decizia mea de a demisiona din toate funcțiile de conducere deținute în Partidul Social Democrat, până la soluționarea problemelor din justiție. Membrii Comitetului Executiv au acceptat demisia mea și l-au desemnat ca președinte interimar al Organizației Județene PSD Sibiu pe senatorul Viorel Arcaș, până la organizarea de noi alegeri, conform statutului PSD", informează Cindrea într-o declarație transmisă duminică Agerpres.

Fostul deputat PSD Ioan Cindrea, în prezent președinte al Consiliului Județean Sibiu, a fost condamnat miercuri de judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție la un an de închisoare cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de conflict de interese, el fiind acuzat că și-a angajat nelegal soția la biroul său parlamentar.

Decizia nu este definitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel