Iaşi: Manifestări ştiinţifice dedicate medicinei dentare

Studenţi şi specialişti din ţară şi din străinătate participă, în perioada 19-21 noiembrie, la manifestările ştiinţifice organizate în cadrul celei de-a XIX-a ediţii a Zilelor Facultăţii de Medicină Dentară din Iaşi şi, respectiv, a VII-a ediţie a Congresului Internaţional al Asociaţiei Dentare Române Pentru Educaţie. 

Prof. Univ. Dr Norina Forna, decanul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie Gr. T.

Popa din Iaşi, organizatorul evenimentului, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că în cadrul acestor evenimente sunt organizate zece workshopuri live simultan, precum şi conferinţe în cadrul proiectului MedCareer.

'Temele care guvernează derularea agendei de evenimente sunt reprezentate de lansarea Platformei de Proiecte Inter-Trans-Med, pe care vor fi lansate şi proiecte educaţionale de cercetare, asistenţă medicală şi mobilitate a studenţilor şi a cadrelor didactice.

Conferinţele şi comunicările ştiinţifice vor dezbate teme de actualitate precum: estetica în Medicina Dentară, Implantologie, Ceramica pe zirconiu', a explicat prof. univ. Dr Norina Forna. De asemenea, liderii de opinie ai centrelor de laseri şi roboţi din Franţa vor lua parte la fondarea de societăţi profesionale care vor funcţiona pe lângă centrele de excelenţă.

'Participarea extraordinară a Confederaţiei Decanilor de Origine Total sau Parţial Franceză - Asociaţia Decanilor Facultăţilor de Medicină Dentară din România, alături de reprezentanţi ai Asociaţiei Universităţilor Francofone şi ai Institutului Cultural Francez, va aduce actualităţi în managementul universitar european privind armonizarea curiculară şi programe de cercetare prin dezbateri, precum şi de programele de mobilitate', a precizat prof. univ. dr Norina Forna. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel