HTC vrea să revină pe piața smartphone-urilor. Primul telefon 5G apare anul acesta

Compania chineză de tehnologie HTC va reveni cu un nou telefon 5G, în 2020.

Compania chineză de tehnologie HTC va reveni cu un nou telefon 5G, în 2020, conform Engadget. Executivul companiei, Yves Maitre, a făcut anunțul într-un interviu, însă nu a oferit detalii despre specificații, cu toate că vârfurile de gamă sunt, cel mai probabil, țintite de noua tehnologie.

HTC a fost ocupată cu kiturile de realitate virtuală (VR Kits), însă nu a uitat de piața telefoanelor mobile, unde a fost un jucător important în ultima decadă. Mutarea companiei a fost caracterizată de către director drept o mișcare mai largă către aplicații compatibile 5G, incluzând și realitatea virtuală.

O mișcare 5G

 (w670)

În timp ce tehnologia 5G poate fi pretențioasă și greu de întreținut, lățimea de bandă și latența scăzută pot fi de ajutor pentru realitatea virtuală, unde decalările sau lipsa fluidității pot fi frustrante sau chiar pot da senzații de vomă.

Pe de altă parte, nu se știe dacă HTC mai poate fi sau nu la nivelul la care era la jumătatea anilor 2010. Compania nu este deloc aproape de perioada sa de top, iar ultimul dispozitiv cu adevărat de top a fost U12+, tocmai în 2018. Firma chineză este acum cunoscută pentru dispozitivele de nișă sau ieftine precum Exodus 1s, concentrat pe Bitcoin.

Cu toate acestea, știrile 5G legate de companie sugerează că HTC încă vrea să producă telefoane, chiar dacă smartphone-urile nu mai sunt atât de importante în mersul firmei precum acum câțiva ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel