Horoscopul chinezesc al lunii septembrie 2022: Energia cocoșului aduce o serie de schimbări. Cum te vor afecta acestea?

FOTO: Pexels
FOTO: Pexels

Conform horoscopului chinezesc, ne aflăm în luna Cocoșului de Pământ, a anului Tigrului de Apă. Aceasta durează între 27 august și se încheie pe 25 septembrie 2022. Energia Cocoșului este una a organizării, a schimbărilor, negocierilor și afacerilor. Să vedem ce anume aduce pentru fiecare zodie.
 
 

Anul Tigrului este un an al schimbărilor, dar și al oportunităților, chiar dacă pot apărea și riscuri. Previziunile Zodiacului Chinezesc sunt valabile pentru anul Tigrului începând cu 1 februarie 2022 și până la 21 ianuarie 2023. Toate zodiile ar trebui să fie foarte atente la sănătate, să meargă să își facă analizele acolo unde simt că este cazul, să nu lase stresul să le conducă viața și să se gândească mai des la sensul lor, la calea lor în viață.

Este posibil să ne confruntăm cu idei complet noi, cu concepte noi și să simțim dorința de a pleca într-o aventură mai mult decât niciodată. În același timp, vom dori să aplicăm deja ceea ce am învățat până acum. 

Cocoșul de Pământ, însă, dorește ca oamenii să fie responsabili, să abordeze situațiile cu precauție și să nu depășească prea mult limitele, ceea ce ar putea conduce la o sursă de tensiune interioară. 

VEZI CONTINUAREA PE ASTROSENS!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel