EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 7 ianuarie 2022

Horoscop, vineri, 7 ianuarie 2022. Sursă foto: Pexels
Horoscop, vineri, 7 ianuarie 2022. Sursă foto: Pexels

Horoscop. Luna va face o conjuncție cu Neptun. 

Mercur se apropie de un careu cu Uranus, iar Marte de unul cu Neptun. Aspectele se vor petrece la grad perfect abia la începutul săptămânii viitoare. Dar până atunci este posibil să ne confruntăm cu un sfârșit de săptămâna mai tensionat. Și cum Mercur se pregătește să retrogradeze, este posibil să observăm sau să trecem prin tot felul de încurcături.

Berbec

Și dacă vei lenevi astăzi, tot obosit te vei simți. Mintea va fi epuizată. Vei uita lucruri, vei încurca informații sau pur și simplu, nu mai ești atent ca altădată.

Taur

Te vei întreba dacă merită să te mai implici într-un proiect profesional. Până acum, tot efortul tău nu a fost apreciat și nu mai ai motivație.

Gemeni

Îi vei lăsa pe ceilalți să se implice în viața ta. Atât pe partener, cât și pe alții străini. Cumva, îți lipsește încrederea în propriile forțe.

Rac

Luna va sta în apropierea lui Neptun, deci ai nevoie de speranță. Emoțiile tale vor fi puternice și ar fi bine să le lași să se manifeste.

Leu

Astrele îți recomandă să nu muncești până la epuizare. Sau să faci asta doar dacă știi că în weekend nu vei avea multe activități.

Fecioară

Relația îți va ocupa mult timp. Tu și partenerul aveți câteva planuri de care trebuie să vă ocupați. Dar mai bine așa. Munca nu înseamnă totul!

Balanță

Venus retrogradă îți va da senzația că trebuie să le faci pe plac tuturor. Dar îți vei da seama rapid că este o mare pierdere de timp.

Scorpion

Marte va fi bruiat de Neptun în curând, deci și buzunarele tale vor risca să fie dezechilibrate. Astrele îți recomandă să ai grijă la cheltuieli.

Săgetător

Debordezi de energie, dar nu știi ce să faci cu ea. Te implici în mai multe activități în care nu te vei regăsi deloc. Puțină odihnă nu ar strica.

Capricorn

Vei fi mai blând atât cu apropiații, cât și cu oamenii de la serviciu. Ce-i drept, Venus retrogradă te mai înmoaie și te face mai agreabil.

Vărsător

Nu te vei putea baza pe promisiunile prietenilor în totalitate. Mercur se apropie de retrogradare și este posibil să apară schimbări de planuri.

Pești

Provocările de la locul de muncă nu fac altceva decât să îți arate realitatea de care ai fugit. Și poate așa reușești să iei o decizie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel