Horoscop, vineri, 4 octombrie 2019

Nu este perioada cea mai bună pentru Capricorni să fiecertăreți
Nu este perioada cea mai bună pentru Capricorni să fiecertăreți

Marte, planeta acțiunii, va trece astăzi în semnul Balanței, unde va sta până în data de 19 noiembrie. Toată energia noastră va fi îndreptată spre echilibru și armonie. Vom evita conflictele și vom încerca să fugim de responsabilități.

Berbec

De azi, Marte, guvernatorul tău, va fi într-o poziție care nu îți va aduce multe beneficii. Tu vrei inițiativă, dar ceilalți vor stinge orice pornire bruscă de-a ta și te vor forța să faci ca ei.

Taur

Partenerul muncește foarte mult. Acest fapt te impresionează, dar va veni la pachet și cu un set de nemulțumiri interioare. Vrei mai multă atenție și implicare.

Gemeni

Ești cel mai bun la făcut declarații de dragoste, în scris sau în citit. Persoana iubită va rămâne uimită de creativitatea ta, dar și de doza crescută de romantism.

Rac

Știu că aștepți de mult un moment bun la locul de muncă și ai impresia că, în sfârșit, urmează un succes. Asta va depinde doar de cât de răbdător vei fi și de cum vei răspunde la provocări. Oricum, lasă așteptările.

Leu

Ironia poate fi și un avantaj și un dezavantaj. Intrarea lui Marte în zona comunicării te va face sarcastic, acid și foarte răutăcios. Ai grijă să nu rănești persoanele dragi.

Fecioară

Te vei trezi cu un impuls de a cheltui bani degeaba, de cele mai multe ori, pe lucruri inutile. Limitează-te la ce ai nevoie și la un mic răsfăț. Scapă de pornirile de moment.

Balanță

Prinzi curaj să ieși în față, dar parcă se aglomerează totul și nu mai știi să îți gestionezi rutina zilnică. Cheia succesului este să înveți să delegi din sarcini.

Scorpion

Ai impresia că te lovești de obstacole orice ai dori să faci. Este un moment prielnic pentru a te retrage puțin și pentru a medita, în niciun caz să te implici în multe proiecte.

Săgetător

Apelează fără frică la prieteni dacă întâmpini probleme sau greutăți. Ei vor fi alături de tine cu un sfat bun, dar și cu toate resursele lor. Vei fi surprins de persoana care te va ajuta.

Capricorn

Nu este perioada cea mai bună să fii certăreț. Ceilalți vor observa că o vei face doar pentru a le arăta că ai dreptate, de multe ori nefiind cazul. Evită orice conflict.

Vărsător

Verifică orice document de două ori înainte de a-l semna. Nu te implica în proiecte care nu respectă litera legii și nici în conflicte pentru a-i apăra pe alții.

Pești

O rudă îți va cere o sumă de bani cu împrumut. Este de încredere, îi poți oferi. Este obligatoriu să nu mai întârzii cu reparațiile pentru locuința ta. Caută instalatori sau persoane specializate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel