EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 26 aprilie 2024

Daniela Simulescu
Daniela Simulescu

Horoscop zilnic. Marte se apropie de o conjuncție cu Neptun. 

Chiar dacă Mercur și-a oprit retrogradarea în semnul Berbecului, este posibil să mai urmeze câteva zile pline de încurcături. Inamicul nostru va fi nerăbdarea. Marte se apropie de o conjuncție cu Neptun în semnul Peștilor, ceea ce înseamnă că s-ar putea să avem de furcă și cu lipsa de motivație. 

Berbec

Astrele te invită să nu insiști prea mult atunci când este vorba de un proiect care întârzie. Poate că nu este momentul. 

Taur

Venus se pregătește de o schimbare care îți va prii cu siguranță. Dar până atunci s-ar putea să simți nevoia constantă de a fi mai retras. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să nu te implici prea mult în proiectele cu gălăgie și haosul. Sunt inevitabile, dar tu trebuie să decizi care le va fi volumul. 

Rac

Finalul săptămânii te ia prin surprindere. Apar multe ajustări care îți dau planurile inițiale peste cap. Cel mai bine ar fi să nu te grăbești cu nimic. 

Leu

Preocupările referitoare la zona financiară te urmăresc oriunde și oricând. Trebuie să îți dai seama că nu ajuta la nimic. 

Fecioară

Sentimentul de confuzie este unul destul de neplăcut pentru tine. Tu încerci să fii cât de cât sigur, dar partenerul nu este. 

Balanță

Venus se pregătește să iasă din casa relațiilor. Astrele te invită să rezervi mai mult timp pentru activitățile cu partenerul. 

Scorpion

În zilele acestea, vei fi destul de influențabil. Cel mai bine ar fi să stai departe de oamenii care nu sunt de încredere. 

Săgetător

Cu Luna în semnul tău, finalul săptămânii s-ar putea să nu îți priască așa cum ți-ai dori. Sunt multe fluctuații care te consumă. 

Capricorn

Astrele favorizează zona comunicării și a mentalului. Vei beneficia chiar și de o empatie crescută. Și vei fi destul de creativ. 

Vărsător

Astrele îți recomandă să nu îți încarci mintea cu tot felul de informații utile. Timpul tău este prețios deci nu îl consuma aiurea. 

Pești

Finalul săptămânii aduce multe încurcături și răzgândiri. Apropierea lui Marte de Neptun va fi responsabilă și de un plus de neîncredere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel