EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 21 ianuarie 2022

Daniela Simulescu, astrolog
Daniela Simulescu, astrolog

Horoscop. Marte va ieși în curând din Săgetător. 

Mercur retrograd se apropie de conjuncția cu Soarele. Veți observa, cel puțin până pe 26 ianuarie, o intensificare a efectelor retrogradării. De multe ori, vom avea senzația de minte “arsă”. Ne vom trezi în situații care altădatăn u ne-ar fi creat deloc neplăceri, dar acum nu mai putem funcționa la fel. Apar alte căi prin care să acordăm atenție oamenilor și evenimentelor din viața noastră.

Berbec

Marte stă ultimele zile în Săgetător. Ai putea să te întrebi care este credința ta. Sau să te gândești cât de mult ți-ai respectat principiile.

Taur

Te vei axa mai mult pe serviciu și carieră. Doleanțele familiei vor rămâne fără ecou. Pur și simplu nu te poți concentra acolo.

Gemeni

Astrele îți recomandă să nu te grăbești deloc astăzi sau în weekend. Judecata nu va fi de partea ta și vei comite destule erori.

Rac

La serviciu, vor apărea încurcături. Pe moment, ve fi în ceață. Și exact când nu te vei aștepta, atunci va apărea soluția.

Leu

Partenerul este destul de indecis, și pe deasupra și destul de încăpățânat. Nu este cazul să hotărăști tu și pentru el.

Fecioară

Colegii nu sunt de acord cu tine și nici tu cu ei. Starea aceasta de tensiune nu este deloc productivă, deci fă ceva să te schimbi.

Balanță

Copiii îți pot da mari bătăi de cap. Trebuie să îți dai seama cât de crescut îți este orgoliul și de ce insiști asupra unor subiecte.

Scorpion

Discuțiile despre bani cu familia vor fi foarte neplăcute. Dar nici nu sunt șanse să ajungeți repede la un numitor comun.

Săgetător

Marte este încă în semnul tău. Îl poți onora printr-o activitate fizică sau prin exersarea curajului. Lenea nu este acceptată astăzi.

Capricorn

Tot aștepți ceva de la cei apropiați. Problema este că nici tu nu știi foarte bine. De aceea, astrele, îți recomandă să nu riști nimic deocamdată.

Vărsător

Apropierea lui Mercur retrograd de Soare poate crea tot felul de evenimente ciudate în viața ta. Nu trebuie să le dai neapărat un sens.

Pești

Este o zi favorabilă pentru a fi purtat de vânt. Te poți baza pe intuiția ta, cu siguranță nu te va dezamăgi în niciun moment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel