Horoscop, vineri, 20 martie 2020

Vineri, 20 martie, vom avea Echinoctiul de primavara.
Vineri, 20 martie, vom avea Echinoctiul de primavara.

Horoscop.Vineri, 20 martie, va avea loc Echinocțiul de primăvară. 

Berbec

Intrarea Soarelui în semnul tău nu poate aduce decât vești bune și un plus de energie pentru acțiunile tale. Evită excesul de zel! 

Taur

Conjuncția dintre Marte și Jupiter îți poate da aripi să îți urmezi un ideal mai vechi sau te poate face prea încrezut în discuțiile cu apropiații.

Gemeni

Atunci când vei crede că nu mai poți, exact atunci vei găsi puterea și determinarea să îți duci la bun sfârșit planurile. Prietenii vor fi de mare folos. 

Rac

Soarele începe să tranziteze sectorul socio-profesional, deci trebuie să acorzi mai multă atenție atribuțiilor tale sau superiorilor. 

Leu

Vei fi tentat să călătorești, să îți planifici excursii, însă deocamdată este necesar să ai răbdare. Nu sunt cele mai bune vremuri în acest sens.

Fecioară

Aspectul pozitiv între Soare și Saturn te susține în a avea răbdare, în a nu te lăsa pradă isteriei din jurul tău sau în a înțelege mai bine gesturile partenerului. 

Balanță

Carisma ta nu va mai fi de folos astăzi în discuția cu persoana iubită. Ea va dori de la tine lucruri clare, în niciun caz promisiuni sau amânări. 

Scorpion

Dintr-o dată, primești mai multe sarcini la locul de muncă. Nu ți-ai dormit tu neapărat, însă colegii nu mai fac față și au cerut ajutor. 

Săgetător

Îți recapeți pofta de viață, chiar dacă pentru câteva clipe. Uiți de problemele financiare, te relaxezi și ești capabil să interacționezi mai bine cu familia.

Capricorn

Statul prea mult în casă te va afecta. Poți căuta activități care să te țină la distanță de rudele cicălitoare. Cititul poate fi o soluție. 

Vărsător

Comunicarea capătă un rol foarte important pentru tine. Suni pe toată lumea, scrii sau înregistrezi mesaje, și te asiguri că sunt primite. 

Pești

Te concentrezi mai mult ca oricând pe situația veniturilor și cheltuielilor. Nu este cazul să devii paranoic, dar nici foarte delăsător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel