EXCLUSIV  Horoscop vineri, 11 iunie 2021. Daniela Simulescu, noi previziuni pentru zodii

Facebook - Daniela Simulescu
Facebook - Daniela Simulescu

Află ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de 11 iunie de la astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Emisiunea despre horoscopul zilei din 11 iunie va fi difuzată, ca de obicei, pe DCNews.ro, la DCNewsTV.ro, precum și pe paginile de Facebook DCNews și DCNewsTV. Ora transmisiunii este 09:00.

Rămâneţi alături de noi! 

Horoscopul zilei, pe scurt 

Berbec

Vei detesta orice tentativă a colegilor sau a apropiaților de a te umili. Reacția ta poate fi una disproporționată, chiar teatrală.

Taur

Partenerul va deveni mai încăpățânat și nu vei reuși să îl îmblânzești. Astrele îți recomandă să nu neglijezi conflictele apărute la serviciu.

Gemeni

Preocuparea ta principală va fi aceea de a socializa. Vrei să ieși în oraș cu prietenii, să cunoști persoane noi sau să te distrezi din plin.

Rac

Vei observa modificări în bugetul personal. Poate și pentru că ai început să cheltuiești bani pe lucruri pe care altădată nu ți le-ai fi dorit.

Leu

Cu energia primită de la Marte poți face tot ce vrei! Este adevărat că poți deveni și mai pretențios, dar știi că doar așa vei fi câștigător.

Fecioară

Te vei confrunta cu multe situații încurcate la serviciu. Trebuie să te gândești în ce colegi ai avut prea mare încredere. Unii te vor dezamăgi.

Balanță

Ești mulțumit pentru că nu mai trebuie să îți faci tu planuri de weekend. Partenerul se ocupă și de acest aspect, dar și de planificarea treburilor gospodărești.

Scorpion

Relația cu șeful se poate deteriora. El îți cere ceva, tu nu ești deloc de acord cu el. Și bineînțeles că va trebui să mai lași de la tine.

Săgetător

Marte îți poate da curajul să îți planifici o călătorie mult așteptată sau să te apuci de un curs. Vei putea explora mai mult lumea în care trăim.

Capricorn

Vei primi resursele necesare pentru a te ocupa de o invvestiție. Îi vei convinge pe cei dragi sau anumite instituții să se implice în proiectele tale.

Vărsător

Partenerul va deveni mai nerăbdător, se va plictisi imediat de orice ați face și vei începe să crezi că este doar vina ta.

Pești

Cu Marte prin casa muncii, te vei dovedi un angajat model. Nu pierzi timpul aiurea și reușești să te ocupi de o serie de proiecte destul de grele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel