EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 1 martie 2024

Daniela Simulescu
Daniela Simulescu

Horoscop zilnic. Martie începe cu Luna în Scorpion. 

În luna martie, vom trece de la energia stellium-ului din Vărsător la o doză suplimentară de Pești. Ne pregătim ușor ușor de venirea primăverii, nu doar din punct de vedere calendaristic, dar și astronomic și astrologic. Venus se apropie de un careu cu Uranus, deci vom avea și destulă instabilitate. 

Berbec

Marte va face și el, în curând, un careu cu Uranus. Deci trebuie să ai grijă la planurile pentru viitorul apropiat. Va exista multă instabilitate. 

Taur

Venus se apropie de careul cu Uranus. Vei încerca din răsputeri să păstrezi un echilibru. Însă, eforturile tale te vor obosi serios. 

Gemeni

Mercur se rupe de conjuncția cu Saturn, dar se apropie de cea cu Neptun. Treci de la pragmatism la tendința de a evita ce nu îți convine. 

Rac

Vor fi tentații la tot pasul, dar buzunarul tău nu este cu adevărat pregătit. Astrele îți recomandă să stai departe de gânduri negative. 

Leu

Nu prea te poți baza pe partener sau pe apropiați. Spun una, dar uită și se apucă de altceva. Trebuie să îți faci tu programul. 

Fecioară

Weekendul acesta va fi mai liniștit pentru tine. Astrele îți recomandă să apelezi la diplomație în orice domeniu. 

Balanță

Venus, guvernatoarea ta, va face un careu cu Uranus. Ceea ce înseamnă că nu prea vei avea liniște și stabilitate. Distracția este importantă. 

Scorpion

Spui că vrei să stai mai mult pe acasă, dar cum se ivește ocazia cum pleci. Astrele îți recomandă să fii mai atent la discuțiile cu copiii. 

Săgetător

Ai un talent oratoric fantastic! În plus, reușești să îi convingi și pe cei mai reticenți. Acordă mai multă atenție chestiunilor administrative. 

Capricorn

Vor fi multe cheltuieli. Astrele te invită să investești și în propria persoană. Adică să te și răsfeți, nu doar să te ocupi de cele necesare. 

Vărsător

Treci de la o stare la alta. Și nu te mulțumește nimic. Vei fi considerat mofturos și pretențios. Însă, tu doar știi ce vrei și nu te lași până nu găsești. 

Pești

Te apropii de extenuare. Pe plan fizic sau mental. Ar fi bine să îți limitezi activitățile. Să te ocupi serios doar de ce contează acum. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel