Horoscop săptămânal 8 - 14 aprilie. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru fiecare zodie

Camelia Pătrășcanu, horoscop săptămânal
Camelia Pătrășcanu, horoscop săptămânal

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul săptămânii 8 - 14 aprilie la Antena 3, pentru fiecare zodie. 

Horoscop Berbec: Încep foarte bine săptămâna, doresc reușite, succes material și financiar încă de luni. Discuții, marți și miercuri, trebuie să aibă argumente și să lase loc și celuilalt să-și spună punctul de vedere. Vineri, realizează, legat și de o situație din trecut care se poate repeta acum, ce au greșit și ce ar fi putut face mai bine. În weekend, distracție pe cinste. 

Horoscop Taur: Săptămână foarte bună din toate punctele de vedere. Prima parte a săptămânii este eficientă, multă acțiune, multă implicare. Sunt foarte convinși că deciziile pe care le iau, acțiunile pe care le întreprind sunt minunate și sunt foarte inspirați în ceea ce fac. Fac lucrurile după mintea lor, după sufletul lor și nu este rău deloc. Discuțiile cu un prieten ating marți și miercuri puncte sensibile, asta înseamnă că e timpul să corecteze ceva ce n-a funcționat în relația cu acea persoană. În weekend, preocupare pentru familie, pentru casă, poate chiar o petrecere pe care o dau. 

Horoscop Gemeni: O săptămână în care pun mult accent pe ambiție, pe voință, să iasă lucrurile așa cum își propun, au ținte clare, e foarte bine, se mobilizează, nu-i mai lasă pe alții să ia decizii în locul lor, nu-i mai lasă să treneze lucrurile. Sunt mult mai implicați și mai hotărâți să rezolve mare parte din treburile care le dau bătăi de cap, unele de natură financiară, altele parteneriale. Multe discuții marți și miercuri în care pun punctul pe i și spun exact ce-i doare. În weekend, deplasări și vizite. 

Horoscop Rac: O săptămână cu multe informații care vin de la persoane cu care n-au mai discutat de mult sau care se află la mare distanță. Îi bucură aceste semne de prietenie, de simpatie sau rezolvări care vin pe calea actelor. Marți și miercuri, atenție la sănătate și atenție și la intențiile secrete ale unor persoane cu care colaborează. E posibil să-și dea seama de lucruri ascunse și vor lua măsuri după aceea, adică joi și vineri. Își dau seama că altădată au greșit că n-au reacționat la timp, așa că nu vor repeta greșeala. 

Horoscop Leu: Se gândesc la profit, la bani, fac speculații financiare foarte bune sau manipulează obiecte de valoare, proprietăți și ies foarte bine la socoteală. Decizii mari, sunt autoritari luni. Își impun voința. Atenție la sănătate joi și, mai ales, vineri. 

Horoscop Fecioară: Sunt într-o formă foarte bună astrală, multă lume le dă feedback-uri pozitive, le iau în calcul și țin cont de calitățile lor, de dorințele lor, de lucrurile bune făcute până acum, dar și ele trebuie să iasă la rampă. Le este răsplătită acțiunea de socializare sau de sublinieze a calităților lor. Trebuie să-și prețuiască valoarea, să și-o cunoască și, în sensul acesta, au o săptămână cu recunoaște încă din primele zile ale săptămână. Marți și miercuri sunt cele mai valoroase în relația cu autoritățile. Trebuie să spună limpede ceea ce gândesc și să și justifice. 

Horoscop Balanță: Multă muncă, un pic cam agitate, au mult lucruri de făcut. Rezultatele depinde și de colaboratori și de felul în care știu să explice sau să motiveze persoanele cu care colaborează. Să știe să laude, să aprecieze sau să stimuleze astfel încât oamenii cu care lucrează să dea performanță. Miercuri, joi, vineri să aibă suficientă autoritate pentru a lămuri niște situații profesionale. Distracție în weekend. 

Horoscop Scorpion: Au multe idei, multe soluții ingenioase cu care ei reușesc să ducă la bun sfârșit niște proiecte. Să aibă curajul acestor inovații, atât la locul de muncă, cât și-n treburile personale. Sunt foarte motivați să reușească. De luni, vor avea întâlniri importante, obțin rezultate toată săptămâna, se gândesc la bani și sunt foarte eficienți, foarte speculativi din punct de vedere financiar. 

Horoscop Săgetător: Au o săptămână cu accent pe familie, casă sau sunt prudenți la serviciu, nu riscă, nu se bagă în discuții care ar putea să denatureze cumva. Sunt mai orientați către conservarea poziției lor în acest moment. Își menajează și forțele și au mai multă libertate. Multe discuții marți și miercuri și s-ar putea să fie nevoiți să justifice atitudinea rezervată față de un colaborator. Calcule financiare joi și vineri, sunt foarte zgârciți și de aceea vor ști să valorifice resursele pe care le au. Călătorii în weekend. 

Horoscop Capricorn: Multe întâlniri, multe discuții sau stau și analizează din mai multe unghiuri. Mintea le merge pe mai multe piste, privind din mai multe perspective situația lor de viață. Accentul cade pe familie, cămin sau pe liniștea sufletească. Marți și miercuri, vorbim de profesie, de muncă, activități importante la locul de muncă. 

Horoscop Vărsător: Zona banilor foarte bine aspectată. Trebuie să fie foarte fini speculatori, să sesizeze oportunități profesionale, să-și pună în valoare atuurile. E bine ca luni să fie discreți și să analizeze, pot acționa energic marți și miercuri. Nu le place munca pe care o fac joi și vineri. 

Horoscop Pești: Au planete importante în semnul lor zodiacal. Depinde de personalitatea lor cum se mobilizează și cum se evaluează. Luni, trebuie să facă eforturi pentru a rezolva unele lucruri, chiar și financiar pentru a rezolva unele lucruri. Dacă nu sunt concentrați, nu vor obține rezultate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel