EXCLUSIV  Horoscop săptămânal 27 mai-2 iunie 2019. Zodia care va avea probleme cu banii

Horoscop
Horoscop

Horoscop săptămânal 27 mai - 2 iunie 2019. Astrologul DC News a realizat horoscopul pentru fiecare zodie în parte. Iată previziunile zodiei Berbec.

Horoscop săptămânal 27 mai - 2 iunie 2019 Berbec. Intrarea lui Marte în Rac i-a mai ponderat pe nativii zodiei Berbec, i-a mai liniștit. Aceștia încep săptămâna destul de liniștiți, leneși, comozi. Se gândesc la tot felul de lucruri, ar prefera să stea în lumea lor să evadeze.

Horoscop săptămânal 27 mai - 2 iunie 2019. Săptămâna aceasta vor avea anumite blocaje. Blocajele pentru Berbec sunt acele momente în care își dau seama că trebuie să aibă răbdare. Acest lucru nu le va conveni absolut deloc pentru că trebuie să se liniștească, vor avea tendința să creadă că se potihnesc, că nu le iese nimic.

Se gândesc la tot felul de lucruri, ar prefera să stea în lumea lor să evadeze. Este un moment în care acumulează niște supărări, frustrări. Își vor pierde încrederea și își vor da seama că răbdarea este bune uneori.

Horoscop săptămânal 27 mai - 2 iunie 2019. Pe plan financiar, berbecii ar trebui să învețe să economisească mai bine banii, sau să caute alte surse de venit. 

Previziunile complete în video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel