EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 4 mai 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Peștilor. 

Luna își continuă tranzitul prin semnul Peștilor, un aspect nemaipomenit pentru aceste zile de sărbătoare. Reușim să fim empatici, toleranți, sensibili, să acceptăm, să iertăm și să ne ducem către împăcare. Și cum Mercur se apropie de Chiron, este cazul să ne gândim să ne iertăm și propriile imperfecțiuni. 

Berbec

Marte face un aspect pozitiv cu Pluto, deci vei reuși să te ocupi de activitățile zilei într-un mod eficient, dar și cu pasiune. 

Taur

Generozitatea este cea care contează în aceste zile! Astrele te invită să nu neglijezi nici propriile nevoi. Nu neglija odihna!

Gemeni

Ești mult mai atent la nevoile apropiaților. Vei dori să le faci pe plac, să îi asculți și să îi înțelegi. Vei fi foarte sociabil!

Rac

Unele decizii le poți lua și singur, fără validarea apropiaților. Îți va fi destul de greu să îți calmezi unele gânduri care se tot repetă. 

Leu

Te vei pricepe de minune la organizarea activităților din gospodărie! Îți și place! Ocupă-te și de partea spirituală a vieții. 

Fecioară

Nu prea te poți baza pe partener astăzi. Este mai vulnerabil și are nevoie de suportul tău. Evită cheltuielile inutile. 

Balanță

Uiți că se apropie sărbătorile și folosești unele cuvinte dure în comunicarea cu partenerul. Dar, îți vei da seama și vei reuși să te înțelegi cu el. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să fii mai atent și la nevoile celorlalți. Atmosfera din familie va fi una plăcută dacă vă veți înțelege cu toții.

Săgetător

Este posibil să apară neînțelegeri cu copiii. Astrele te invită să conștientizezi ce contează cel mai mult: să ai dreptate sau armonia?

Capricorn

S-ar putea ca discuțiile cu familia să nu fie tot timpul pe placul tău. Încearcă să nu pui la suflet cuvinte aruncate la furie. 

Vărsător

Vei fi destul de influențabil din punct de vedere financiar. Astrele îți recomandă să nu e grăbești cu nimic și să asculți și sfaturile celorlalți. 

Pești

Vei fi cel care va aduce pacea în sânul familiei. Reușești să îi faci pe cei dragi să comunice și să se împace. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel