EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 29 ianuarie 2022

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop. Venus intră în mers direct. 

Astăzi, Venus își va opri retrogradarea în semnul Capricornului și va face și un trigon cu Uranus. Putem repira mai ușurați pentru că relațiile nu vor mai fi atât de testate. Și oarecum vom simți nevoia să schimbăm, să aducem un suflu nou sau să evităm tensiunile inutile. Soarele se pregătește de un careu cu Uranus, deci este posibil să apară evenimente neașteptate.

Berbec

Astăzi te vei lua prea în serios. Cei dragi îți vor reaminti că este sâmbătă și că a fi om presupune și riscul unor greșeli.

Taur

Venus, guvernatoarea ta, se oprește din retrogradare. Deci vei fi mai sigur pe tine și pe orice părere pe care o vei emite.

Gemeni

Se întâmplă multe lucruri în viața ta, pe care nu le poți controla. Inițial nu te vei simți confortabil, dar pe urmă vei aprecia tot.

Rac

Oamenii din jurul tău ți se vor părea prea obositori. Astrele îți recomandă să nu îi eviți pe toți, ci să devii mai selectiv.

Leu

Chiar dacă este sâmbătă, vei fi dornic de casă. Te vei ocupa de treburile gospodărești cu mulț simț de răspundere.

Fecioară

Consideri că, dacă cei dragi sunt fericiți, atunci și ziua ta este una bună. Astrele îți recomandă să nu uiți de nevoile tale, să te răsfeți.

Balanță

Venus nu va mai fi retrogradă. Percepția ta asupra lumii se va schimba. Va trebui să îți recapeți autoritatea. Dar nu va fi ușor.

Scorpion

Astăzi vei fi toată ziua pe drumuri. Și vei vorbi la telefon non-stop. Nu vei avea timp deloc pentru pasiunile tale sau pentru odihnă.

Săgetător

Te vei gândi doar la bani. La cum să faci mai mulți. La unele produse pe care ți le dorești. Există riscul unor cheltuieli inutile.

Capricorn

Cu Luna, Mercur, Venus, Marte, Pluto, toate în semnul tău, poți avea ori o zi memorabilă, ori o zi insipidă. Depinde doar de tine.

Vărsător

Încearcă să nu îți aglomerezi deloc programul. Chiar nu vei avea timp și energie pentru toate. Și există riscul apariției frustrărilor.

Pești

Vei afla vești multiple despre prietenii tăi. Astrele chiar îți recomandă să nu stai prea mult în casă. Îți face bine să socializezi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel