EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 27 aprilie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Marte se apropie de o conjuncție cu Neptun în Pești. 

Marte se apropie de o conjuncție cu Neptun în semnul Peștilor. Weekendul acesta va fi plin de momente de confuzie, haos și neînțelegeri. 

Berbec

Astrele îți recomandă să fii mai rezervat în discuții. Să nu dai prea mult din casă și să nu fii indiscret nici cu viețile celorlalți. 

Taur

Te macină problemele prietenilor mai mult decât ale tale. Astrele îți recomandă să încerci să nu te contaminezi prea mult cu viețile celorlalți. 

Gemeni

Îți va fi destul de greu să iei decizii. Ești dispus să faci o alegere, dar intervin tot felul de recomandări din partea familiei. 

Rac

O zi nemaipomenită pentru activitățile spirituale sau călătorii. Astrele îți recomandă să stai departe de oamenii care se transformă în lupi moraliști. 

Leu

Astrele te încurajează să înveți să spui nu. Să nu mai pierzi energie sau alte resurse degeaba. Așa că, dacă nu vrei să mergi la un eveniment, nu te duci!

Fecioară

Partenerul este principala sursă de stres. De ce? Pentru că este dezorganizat și nu te poți baza pe el așa cum ți-ai dori. 

Balanță

Îți va fi destul de greu să te ții de programul zilei. Încearcă să mai delegi din sarcinile gospodăriei. Și să nu lași de la tine. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să lași romantismul să pună stăpânire pe această zi. Celelalte activități pot trece pe locul doi. 

Săgetător

Pot fi momente stânjenitoare în discuțiile cu familia. Astrele te încurajează să nu iei nimic prea în serios. 

Capricorn

Vei avea un dor de ducă fantastic! Dar vei fi și nehotărât. Cel mai bine ar fi să lași viața să te inspire. Nu încerca să controlezi totul. 

Vărsător

Chiar dacă ți-ai propus să fii mai chibzuit, să știi că nu vei reuși. Astrele îți recomandă să nu te lași influențat de nimeni. 

Pești

Marte vrea să fii mai curajos, iar Neptun vrea să fii mai delăsător. Și uite așa vor apărea situații pline de confuzie în rutina zilnică.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel