EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 25 decembrie 2021

Horoscop, sâmbătă, 25 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, sâmbătă, 25 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Ne apropiem de un sextil între Mercur și Neptun. 

 

Ziua de Crăciun ne-a găsit cu Luna în Fecioară, Mercur și Venus în Capricorn, Marte în Săgetător. Aspecte potrivite pentru organizare, disciplină, dar și distracție sau discuții haioase. Mercur se apropie de un sextil cu Neptun, ceea ce înseamnă că vom fi și dispuși spre iertare, împăcare și empatie.

Berbec

Încerci să faci totul astfel încât să nu îi deranjezi pe cei dragi. Ba chiar vei fi destul de ascultător și dornic să te implici în evenimentele familiei.

Taur

Dacă ți-ar păsa mai mult de propria persoană și mai puțin de părerile celorlalți ar fi perfect. Încearcă să nu agiți apele la masa de Crăciun.

Gemeni

Tu vei găsi puterea interioară de a-i motiva pe toți, de a le ridica moralul sau de a-i face să fie mai prezenți. Carisma ta va fi molipsitoare.

Rac

Te vor plictisi repede persoanele dragi, dar dacă vei comunica și tu mai mult, vei observa că te vei simți bine. Nu te ocupa doar tu de curățenie!

Leu

De Crăciun, tu vei fi destul de harnic. Nu te lași până nu termini totul în timp. Abia pe urmă, vei avea chef de joc, discuții sau plimbări.

Fecioară

Vei împărtăși o sumedenie de emoții. Te deschizi ușor în fața celorlalți și vei reuși astfel să le atragi admirația. Pemite-ți și câteva momente de veselie!

Balanță

Vei fi precum un burete în ceea ce privește poveștile familiei. Acestea te vor impresiona, mâhni și ambiționa să faci ceva. Nu neglija somnul!

Scorpion

Discuțiile cu persoanele apropiate te umplu de bucurie. La masa de Crăciun, vei fi cel mai vorbăreț și glumeț dintre toți.

Săgetător

Astrele îți recomandă să nu fii prea arțăgos. De Crăciun, nu mai este vorba despre cine are și nu are dreptate, ci despre iubire și acceptare.

Capricorn

Îți vei coborî scutul și îi vei lăsa pe ceilalți să te vadă în realitate. Și oarecum, și tu vei reuși să empatizezi mult mai mult cu membrii familiei.

Vărsător

Familia trage de tine să fii mai implicat în activitățile planificate cu ocazia Crăciunului, dar tot ce vrei tu este să dormi și să stai retras.

Pești

Ai nevoie de interacțiune cu alți oameni, nu doar cu familia. Vei vorbi cu prietenii, unele cunoștințe sau chiar vei merge în unele vizite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel