EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 23 octombrie 2021

Horoscop, sâmbătă, 23 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, sâmbătă, 23 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Soarele intră în semnul Scorpionului.

Timp de o lună, vom fi mai introvertiți, mai retrași și mai dornici să ne ocupă de propria lume interioară. Vom fi mai atenți la emoțiile noastre.

Berbec

Te vor enerva discuțiile și evenimentele superficiale. Și chiar le vei atrage atenția apropiaților atunci când îți vor consuma timpul cu nimicuri.

Taur

Îi vei oferi mai multă putere partenerului. Simți că este cel în măsură să ia anumite decizii și să se ocupe de unele treburi gospodărești.

Gemeni

Vei acorda mai multă atenție rutinei zilnice, chiar dacă este sâmbătă. Te vei implica serios în curățenie sau cumpărături.

Rac

Soarele va tranzita zona pasiunilor și a creativității. Pe lângă cotidian, astrele îți recomandă să îți găsești un domeniu care să îți bucure sufletul.

Leu

Nevoile familiei vor fi pe primul loc. Vei simți că mai întâi este cazul să fie liniște în viețile celor dragi. Astfel vei putea să te ocupi și de proiectele tale.

Fecioară

Chiar dacă este sâmbătă și se presupune că ar trebui să te odinești, tu nu vei sta nicio clipă. Iar mintea va fi cea mai sportivă, vei vedea.

Balanță

Vei avea curajul să porți discuții despre situația financiară a familiei. S-ar putea ca inițiativa ta să nu fie apreciată, mai ales într-o zi de sâmbătă.

Scorpion

Te vei concentra mai mult pe starea ta de sănătate. Vei fi mai atent la ce mănânci, la cât te odihnești, și bineînțeles la echilibrul interior. Vei fi mai selectiv cu oamenii din jurul tău. 

Săgetător

Soarele va tranzita zona retragerii, deci dintr-o dată nu vei mai dori să te expui ca altădată. Vei căuta liniștea, pacea și vindecarea traumelor vechi.

Capricorn

Este o perioadă bună pentru a te conecta cu prietenii cei mai apropiați sufletului tău. Sau să cunoști oameni noi cu aceleași interese ca ale tale.

Vărsător

Vei fi remarcat oriunde vei merge. Și indiferent de ce vei face. Faptele tale vor fi mai vizibile ca niciodată, atât cele bune, cât și cele rele.

Pești

Pentru a nu rămâne blocat în rutină, ai nevoie de obiective importante, de planuri, de idei mărețe. Nu lăsa ziua aceasta să treacă fără a învăța ceva nou!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel