EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 22 ianuarie 2022

Astrologul Daniela Simulescu. Horoscopul zilei la DCNews
Astrologul Daniela Simulescu. Horoscopul zilei la DCNews

Horoscop. Marte se pregătește să iasă din Săgetător. 

Pe toată durata zilei, Luna va tranzita semnul Fecioarei. Mercur retrograd se apropie de conjuncția cu Soarele din Vărsător. Vom fi preocupați în general de treburile gospodărești, de eficientizare și organizare. Este posibil să nu ne putem ocupa de tot ce avem pe listă. Astrele recomandă totuși să nu uităm de momentele de odină.

Berbec

Ai energie să te ocupi de toate. Ba chiar îi poți motiva și pe cei apropiați. Marte încă te sprijină dacă vrei să faci sport sau să călătorești.

Taur

Vrei să fii luat ascultat, luat în calcul și respectat. Te vei răzvrăti dacă persoanele dragi nu te vor asculta sau nu îți vor da dreptate.

Gemeni

Conjuncția Mercur retrograd-Soare te va face să pleci undeva și să uiți pe parcurs ce aveai de făcut. Este important să îți faci o listă cu proiecte.

Rac

Îi vei sprijini pe cei dragi să se ocupe de unele îndatoriri. Ziua va fi destul de agitată, însă vei face față cu brio la toate.

Leu

Tu și partenerul veți trece prin momente ciudate. Comunicarea dintre voi, aparent în regulă, va suferi câteva scurtcircuite.

Fecioară

Luna va tranzita semnul tău și te va face mai nesigur. Sau chiar mai emotiv. Dar munca te va ajuta. Mai ales pentru familie.

Balanță

Nivelul tău de energie nu este unul bun. Dar ai în continuare cuvintele la tine și reușești să îi convingi pe apropiați de absolut orice.

Scorpion

Te poți baza pe prieteni sau cunoștințe. Te vor ajuta să rezolvi unele probleme sau să petreci unele clipe minunate.

Săgetător

Astrele te vor sprijini dacă vrei să aperi sau să salvezi pe cineva. Generozitatea și implicarea vor fi bineînțeles apreciate.

Capricorn

Vei fi urmărit de o senzație de inutilitate. În absolut orice vei face. Poate ești doar obosit și tracasat. Nu neglija deloc odihna!

Vărsător

Nu este cazul să te gândești prea mult la un subiect. Există riscul pierderii simțului obiectiv. Sau logica ta va avea de suferit.

Pești

Îi vei testa pe cei din jurul tău. Probabil din plictiseală sau pentru a vedea cât de implicați sunt. Este totuși o zi destinată odihnei și relaxării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel