Horoscop, sâmbătă, 21 martie 2020

Horoscop. Taurii se bucură de perioada de izolare.

Berbec

Nu este obligatoriu să ieși afară pentru exerciții fizice, le poți face și în casă. Cu siguranță, poți începe chiar cu aruncarea obiectelor vechi.

Taur

Ție îți priește perioada aceasta. Odată cu intrarea Soarelui în zona izolării, tu chiar vrei să petreci mai mult timp cu tine sau doar cu oamenii cei mai apropiați. 

Gemeni

Ai noroc de prieteni care sunt dispuși să te asculte ore în șir la telefon. Pe tine te afectează distanțarea socială, ai mare nevoie de comunicare. 

Rac

Vei fi responsabil de asigurarea calmului în sânul familiei. De tine depinde echilibrul fiecărei persoane dragi. Meditația sau rugăciunea vor fi de mare ajutor.

Leu

Ți se pare că muncești și mai mult de la o vreme încoace, asta comparativ cu alții care stau mai relaxați. Vei uita intenționat de treburile casei.

Fecioară

Ești sătul de atâtea informații, mintea ta respinge totul astăzi. Vrei să te ocupi doar de curățenie, mâncare și odihnă.

Balanță

Intrarea Soarelui în zona relațiilor va activa o serie de discuții în contradictoriu cu partenerul. Amândoi vă veți da seama că vă certați din cauza unei probleme false.

Scorpion

Conjuncția dintre Marte și Jupiter te va face să ai limba ascuțită. Din nefericire, se vor perinda mulți oameni prin jurul tău, care vor spune doar prostii.

Săgetător

Dacă ai copii, joacă-te cu ei! Te vei simți extraordinar după și contrar așteptărilor, te vei umple de energie. Astfel nu îți va mai sta capul la cheltuieli.

Capricorn

Statul mai mult în casă vine la pachet cu multe provocări pentru tine. Dacă ai sta singur, nu ar fi nicio problemă. Dar dacă nu, vei trece cu greu de ziua aceasta.

Vărsător

Nu te lăsa așa ușor influențat de știrile false, atât din mediul online, cât și de cele primite de la cunoștințele tale. Verifică orice informație de mai multe ori.

Pești

Trăim vremuri tulburi, dar asta nu însemnă că nu există și speranță. Iar tu te pricepi de minune să îi încurajezi pe ceilalți, deci nu te pierde cu firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel