EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 20 noiembrie 2021

Horoscop, sâmbătă, 20 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, sâmbătă, 20 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Urmează un sextil între Venus și Marte.

Chiar dacă Eclipsa de Lună/Luna Plină s-a petrecut ieri, vom mai simți în continuare câteva dintre efectele ei. Recomandabil este să ne odihnim cât mai mult. Ne apropiem de două aspecte armonioase, două sextile: între Mercur/Pluto și Venus/Marte. Următoarele zile vor fi mai optimiste.

Berbec

Ți-ar face bine o plimbare. Bineînțeles nu într-un loc cu foarte multă lume. Rezervorul de energie nu este plin. Vei dori să fii ascultat.

Taur

Aspectele ultimelor zile te-au epuizat și fizic și emoțional. Vei avea nevoie de câteva zile în care să îți recuperezi cheful de viață.

Gemeni

Luna îți tranzitează semnul, deci este posibil să treci prin tot felul de emoții. Vei dori să te ocupi repede de treburile gospodărești.

Rac

Vei fi greu de convins să ieși din casă. Vrei liniște sau să petreci timp doar cu familia. Aceasta te va înțelege și se va ocupa ea de curățenie.

Leu

Ești prea preocupat de cum te percep oamenii din jurul tău. Vei fi în stare să renunți la ce vrei tu pentru a le face lor pe plac.

Fecioară

Astrele îți recomandă să nu insiști prea mult pe subiectele superficiale. Mai ales în discuțiile cu apropiații. Trebuie discutate problemele adevărate.

Balanță

Curățenia va fi o adevărată terapie pentru tine. Astfel vei obține și un echilibru interior. Nu este o zi bună pentru cheltuieli inutile.

Scorpion

Luna Plină a trecut, este cazul să te bucuri de viață. Indiferent de ce se întâmplă cu oamenii din jurul tău. Chiar este nevoie de distracție.

Săgetător

Dacă nu vei ține cont de semnele organismului, s-ar putea să te implici în acțiuni care te vor solicita mult. Și astfel vei rămâne fără energie.

Capricorn

Vei colabora excelent cu prietenii. Poți lucra la întărirea încrederii în tine. Partenerul va insista să vă ocupați de mai multe treburi în același timp.

Vărsător

Este o zi bună pentru joacă. Vei descoperi că ești foarte competitiv. Evită să te ciocnești cu persoane mai autoritare și orgolioase.

Pești

Astăzi îți va fi destul de dificil să fii empatic. Pur și simplu nu înțelegi de ce persoanele cele mai apropiate reacționează într-un fel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel